2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون من چرا این خوابو دیدم؟؟پیامی داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 152 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین حس تو الان علاقه نیست فقط حسرته.چون بیشتر ارتباطتتون بحث و جدل بوده‌ منو اون چهارسال صبح تا غر ...

اره خیلی حسرت میخورم میگم کاش دوباره ۱۷سالم میشد جور دیگه باهاش رفتار میکردم 

وقتی بهش گفتم تو دیگه ازدواج کردی

این شکلک فرستاد😩

من دیگه به هیچکس حسی رو که به اون داشتم پیدا نمیکنم

اره خیلی حسرت میخورم میگم کاش دوباره ۱۷سالم میشد جور دیگه باهاش رفتار میکردم  وقتی بهش گفتم تو ...

باید بزنی تو دهنش .نزار ب بازیت بگیرع.اینبار پیام داد بلاکش کن.بگو خوش ندارم با مرد متاهل هم کلام بشم.

اره خیلی حسرت میخورم میگم کاش دوباره ۱۷سالم میشد جور دیگه باهاش رفتار میکردم  وقتی بهش گفتم تو ...

همش تلقین داری.

تروخدا برو مشاور یا روانپزشک.

باید با ی راهنما حرف بزنی

بگو گلم اگر انرژیم اجازه بده حتما میگم

دیروز خواب دیدم یه گربه خاکستری نزدیک ماست یهو اون گربه تبدیل ب پسر بچه همسن پسرم شد و من مثل پسر خودم دوستش داشتم و نگه داریش میکردم یهو برگشتم ب خونه قبلیم با پله های خیلی کوتاه ک هر آن نزدیک بود ازشون سقوط کنم ب هر سختی بود رفتم خونه دیدم دزد فرش و مبل هام برد 

دیروز خواب دیدم یه گربه خاکستری نزدیک ماست یهو اون گربه تبدیل ب پسر بچه همسن پسرم شد و من مثل پسر خو ...

عزیزم حس میکنم دور و اطرافت دشمنی داری تو لباس دوست.

دشمن منظورم حسادت .خبر چین.....

شما داری برای پیشرفت و هدف خاصی تلاش میکنی؟؟؟

به سختی به هدفت میرسی ولی ظاهرا اون شخص میخواد موقعیتتو خراب کنه

کلا سعی کن از اهداف و برنامه هات به هیچ کس نگی و برای خودتو زندگی حصار فکری بساز