2777
2789
اینو مینویسم برابقیه که سرکلاژن واز باز کردنش میترسن ده بارنو نینی سایت اومدم پرسیدم همه سزارینی بودن کسی نبود باسرکلاژ طبیعی حالا من دیشب سرکلاژو برام باز کردن الانم خونم منتظر دردزایمان خواستم بگم اونقدر که فکرمیکردم وحشتناک نبود فقط یه ذره بیشتر ازمعاینه داخلی
خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است از زندگیت لذت ببر حتی اگه چیز با ارزشی از دست دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ماه و سه روز پیش زلیمان طبیعی داشتم.خیلی خوب بود.البته سختی داره ولی بعدش خیلی حس خوبی داری. تو اوج درد که بودی یادت باشه دردا تموم میشه و بعدش با یادآوری خاطرش لذت میبری من اونموقع میگفتم تموم نمیشه.
اسمال انجل بستگی به خودت داره که چقدر آمادگیش رو داشته باشی.من جسمی آماده نبودم ولی روحی چرا چون همیشه طرفدار طبیعی بودم.زایمانم هم نسبت به خیلیا آسون بود چهار ساعت درد داشتم بعدش زایمان کردم و راحت شدم. البته تا چند روز جای بخبه ها اذیت میکرد.درد نداشتم ولی نمیتونستم راحت بشینم روشون
البته دفعه قبلم زایمان زودرس داشتم وطبیعی بود ولی زایمان طبیعی که بعدش بچه بغلت باشه خیلی خوبه
خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است از زندگیت لذت ببر حتی اگه چیز با ارزشی از دست دادی
هیچکس باور نمیکرد بتونم طبیعی زایمان کنم ولی خواستم و خدا کمکم کرد و شد الانم خیلی خوشحالم و راضی از زایمانم. ولی هرکس یه جور دوست داره. عشق نی نی جون زایمان خیلی خوبه هرجور که باشه ولی ردزای اول بچه داری سخته خودت رو آماده کن که شوکه نشی و افسرده