هزار بار بهم خیانت کرد و بخشیدم بعد هم که فهمیدم با خواهرمو مادرم رابطه داشته تف سر بالا بود به هیچ کس نتونستم بگم منم در جوابش خیانت کردم الآنم میخوام جدا بشم دوتا بچه کوچیک هم دارم چند روز تو هتل میمونم تا کارارو زودتر انجام بده امشب زنگ زده که برگرد من خیانت کردم تو هم کردی حالا برگرد به خاطر بچه ها میگه من دوست دارم هیچ مردی نیس که زنش خیانت کنه بگه برگرد خیلی هم اهمیت میده از روزی که تو هتلم پول میزنه شارژ میریزه حواسش هست به همه چی چند روز پیش تصادف کردم تو حالت طبیعی نبودم به کلانتری کلی پول داد که گزارش نکنن حالت طبیعی ندارم البته مقصر تصادف خودش بود با ماشین افتاد دنبالم شیشه های ماشینمو شکوند منم تصادف کردم الان من نمیفهمم معنی این اهمیت دادن ها گریه کردن ها دوست دارم گفتن ها چیه مگه میشه کسی رو دوست داشته باشی و این همه بلا سرش بیاری جریان خیانت هاشم تو تاپیک هام هست خواستین بخونین
الان با اصرار هاش دودلم میکنه که برگردم از یه طرف دلم خنک شده درد خیانت و فهمیده از طرفی اعصاب خودم به اون زندگی نمیکشه دیگه موندم چیکار کنم یه ماهه اینقد فکر کردم انگار مغزم میخواد منفجر بشه
چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂