2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خواب بده شاید بخوره سرلاک بهش بده اونم چاق میکنه  تو سوپش آب قلم و ماهیچه بریز  سیب ...

مشکلم اینه هیچی نمیخوره این روزا بس غصه خوردم خودم دارم داغون میشم ن اهن ن مولتی ن غذا ب هیچی لب نمیزنه جیغ وگریه شدید😓

تو خواب بده شاید بخوره سرلاک بهش بده اونم چاق میکنه  تو سوپش آب قلم و ماهیچه بریز  سیب ...

بچه ی ۱۰ ماهه سیب زمینی سرخ کرده چطوری بخوره اخه🙄

جک گفتی

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بچه ی ۱۰ ماهه سیب زمینی سرخ کرده چطوری بخوره اخه🙄 جک گفتی

من بچم ده ماهگی چندتا  دندون داشت سیب زمینی هم سرخ میکردم نرم برمیداشتم میدادم ذره ذره میخورد با لثه و همون دوتا دندونش خیلی بد غذا و لاغر بود الان خداروشکر بهتر شده دیگه سیب زمینی نمیدم بهش 

مشکلم اینه هیچی نمیخوره این روزا بس غصه خوردم خودم دارم داغون میشم ن اهن ن مولتی ن غذا ب هیچی لب نمی ...

منم بچم یمدت اینجوری بود ساید داره دندون درمیاره اذیته 

ببین بده باباش باهاش بازی کنه شکلک دربیاره حواسشو پرت کنه تو غذا رو بذار دهنش این روش رو دختر من جواب داد 

منم بچم یمدت اینجوری بود ساید داره دندون درمیاره اذیته  ببین بده باباش باهاش بازی کنه شکلک درب ...

اره دندون در میاره ۸ تا باهم فعلا بکی در اورده دوتا دیگم خیلی نازک کرده ار رو لثه معلومه بقیه ام ورم کردن گرد شدن 

خیلی داغون شده یعنی افتضاح لاغر شده نمبدونم چیکار کنم جلوی این لاغریشو بگیرم بدجور ضعیف شده حالم داره بد میشه 

دیگرانم ی جور حرف میزنن انگار من مقصر لاغریشم دارم خودخوری میکنم بچم ضعیف شده