2777
2789
عنوان

چرا خدا روزی مو به خودم نمیده

184 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها خوبید خیلی دلم گرفته نمیدونم چیکار کنم کلی آرزو های کوچیک مادی دلخوش کن دارم که برام خیلی دوره نمیدونم چرا خدا روزی منو به خودم نمیرسونه یعنی واقعا روزی من درحد این خوراکی هست که میخورم!!؟؟ چرا من نباید تو حسابم پول داشته باشم ازدواج کردم‌ شوهرم بهم پول نمیده بچه م خیلی کوچیک و شیطونه نمیتونم جایی بزارمش سرکار برم تنبل نیستم تو دیوار خیلی دنبال کار در منزل گشتم ولی هیچ چیز مناسب پیدا نمیکنم نمیدونم چیکار کنم دیگه خسته شدم 

تنهانیستی عزیزم بچه منم برای خوراکی دوسه روزه خودشو میزنه زمین گریه میکنه ولی ایقد بی پول شدیم که مجبوریم گریه هاش ببینیم وهیچی نگیم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو به خدایی که میپرستی هر موقع پیدا کردی به منم بگی

خدا ما رو چند ماه تو پایین ترین نقطه زندگی گذاشته  کلی بدهی و قسط و همه چی تو خونم رسیده تهش چوب خطمون از خانواده ها پره با یه بچه کوچیک...به روزی ۲۰ تومنم راضی ام.خالی خالی شدیم.افسرده شدم یه بغضی ته گلومه که سر باز نمیکنه .تنها دعای این روزام اینه از فکر و خیال سکته نکنم بی افتم بچم بی مادر بشه🥺

شما  حرفه ایی بلدی؟

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
تنهانیستی عزیزم بچه منم برای خوراکی دوسه روزه خودشو میزنه زمین گریه میکنه ولی ایقد بی پول شدیم که مج ...

🥺🥺🥺

حکمت خدا تو چیه بعضیا اینجوری بعضیا هم اونقدی دارن که فقط اسراف میکنن