2777
2789
عنوان

مرده گولم زد😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 33 پست

اینکه از اولین مغازه خرید کردی خیلی کار اشتباهیه 

ولی باسلامم جنساش همچین تعریفی نداره... 

تا الان که اکثرا راضی نبودن از خریداشون...(خودم یکیش)

زیاد جوش نزن 

بِهِشتـ یِـہ جاییـہ رویِ زَمینـ ڪِنارِ تــو..!💍💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرم شوهرم میفهمه دعوام میکنه خودم میرم عکسم گرفتم باقیمت میرم بهش میگم کاش شده ۱تومن بهم بده .والا بدمش گوشت تمام کردیم

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.

عزیزم امکان نداره انقد فرق کنه فقط کمی فرق میکنه اینترنتی ارزونتره من خرید میکنم میدونم اصلا خودتو نگران نکن هیچوقت فروشنده نمیاد جنس رو انقد گرون بده وقتی حضوری میخری میتونی شکایت کنی حتما فرق میکنن

گلم ساده هستی اما بچه که نیستی... چند تا مغازه قیمت میکردی بعد تصمیم میگرفتی یا یه نفربا خودت میبرد ...

بخدا ازبس هول هولی میرم بیرون گفتم بچه ها دعوامیکنن شوهرم خواب بود گفتم پولم خرج نشه واقعا ظاهرش خیلی قابل اعتماده

بچه هام کوچیکن نمیتونم برم فردا بهش بگم .شوهرم خونس میدونه من دوروز پشت سرهم جایی نمیرم

یه انجمن حمایت از مصرف کنندگان هست میتونی شکایت کنی ازش پدرشو درمیان میتونی به خودشم بگی تهدیدش کنی

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...

برو چند جای دیگه قیمت بگیر اگر خیلی فرقش بود شکایت کن صنف

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
اینکه از اولین مغازه خرید کردی خیلی کار اشتباهیه  ولی باسلامم جنساش همچین تعریفی نداره...  ...

از باسلام تاب خریدم برای پسرم راضی بودم اما اکثرا قیمت ارزون‌تر میزنن وقتی میری گفت گو میگن قیمت تغییر کرده

برو چنتا مغازه سوال کن اگه خیلی گرون بهت داده بود بگو یا پولمو میدی یا میرم صنف شکایت

خودمم همین فکرا کردم برم چند جا قیمت کنم ومیرم سراغش.

یه انجمن حمایت از مصرف کنندگان هست میتونی شکایت کنی ازش پدرشو درمیان میتونی به خودشم بگی تهدیدش کنی

آره بهش میگم .هزار هزار جمع کردم ۱ونیم گولم زده .اینا که یه چیزا ۳برابر میفروشه بعد غیر سودش ۱ونیم هم کلاهبرداری دلم میخواد گریه کنم