2777
2789

اونایی که این شرایط رو دارین،نظرتون چیه باهمتصمیم بگیریم که هر روز بریم تمرین تا تبدیل بشیم به یه رانندگی ماهر😎اگه چندنفر باهم شروع کنیم و هر روز به هم انگیزه بدیم و یجورایی با هم در رقابت بیوفتیم بنظرم میتونیم موفق بشیم

اگه کسی موافقه لطفا اعلام کنه

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من... دستم ماشین نمیدن

من ماشین شخصی هم دارم و تو پارکینگ داره خاک میخوره اما انگیزه ای ندارم برای انجامش😭

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
تازه گرفتی گواهینامه رو ؟؟؟سخت بود؟؟یه کم توضیح بده لطفا

نه تازه نگرفتم اصلا سخت نیست من دفعه اول قبول شدم

من  خاک تو سرم تازه ماشینم دارم

منم ماشین دارم ماشینم داره خاک میخوره

میای شروع کنیم باهم؟؟

من ۶ سال پیش گرفتم ولی ماشین برا خودم ندارم تا برا خودم نخره نمیشینم پشت فرمون به خودشم گفتم چون زیا ...

ایشالا زودتر بخری عزیزم

من چون تا راه افتادم باردار شدم و استراحت مطلق الانم تازه یه ماهه زایمان کردم نی نی بغلمه نمیزاره تک ...

پس حالا حالاها گیره نینی هستی