بچه هاجان، دوستای مجازی برای سلامتی خودم التماس دعا دارم، چیکار کنم هر دعا و نذری بلدین بهم بگید، یه بچه ۵ ساله دارم ثانیه ای از خدا کمک می خواهم از همه شما التماس دعا دارم.🤲
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
نگران نباش دوستم نمیدونم توده داشتی یا کیست ولی منم یک بار مایع داخل کیستم رو فرستادن پاتولوژی یادمه ...
نه توده هاپیو اکوییک بایردز ۴ بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم استرس نداشته باش خیره انشالله قول میدم کلا از یادت ببر که تست دادی
انشالله همش نگران بچه ام هستم
کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
براتون ایت الکرسی میخونم انشالله که تنتون سلامت باشه
امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭 ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید. https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403
ممنونم عزیزم که گفتی امروز بهم گفتند ختم ۱۲۴ هزار صلوات را بردارم خدا جوابم میده
براتون ایت الکرسی میخونم انشالله که تنتون سلامت باشه
ممنونم از محبتتان
نه تاج سری اره میشه تو پریودی ختم صلوات برداشت التماس دعا
خدا را شکر این دنیای مجازی اومد من این همه بیمارستان بودم و زجر کشیدم تو شهر غریب خانواده همسرم فقط مادر همسرم ۳۰ ثانیه زنگ زد هیچیت نیست و قطع کرد، با اینکه اونها مریض میشدن من همیشه دیدنشون میرفتم، ولی حالی ازم نپرسیدن خدا را شکر شماها هستید حداقل دعام کنید🤲😭