2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کم کم نشون بدی لیاقت این که روت حساب باز کنه و ازت مشورت بخواد رو داری

زمان میخواد و سیاست 

من پیشنهاد میکنم از مشاور کمک بخوای 

شماره مشاوره رایگان هم دارم اگر خواستی بگو برات بفرستم

همه مردا همینن 

جمع نبندید تو رو خدا 

کی گفته همه مردا اینجوری ان 

من که شخصا نه همسرم نه پدرم نه برادرم هیچ کدوم این جوری نیستن 

تو فامیل مون هم زن سالاری به شدت حکم فرماست😁

استارتر عزیز بهت پیشنهاد میکنم توام آدم حسابش نکن😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

باید کم کم نشون بدی لیاقت این که روت حساب باز کنه و ازت مشورت بخواد رو داری زمان میخواد و سیاست&nbs ...

ببرا منم بفرست شوهر منم منو آدم حساب نمیکنه در واقع هیچ زنی رو آدم حساب نمیکنه و از هیچکس جز پدرش تو دنیا نمیترسه

جمع نبندید تو رو خدا  کی گفته همه مردا اینجوری ان  من که شخصا نه همسرم نه پدرم نه برادرم ...

من زن سالاری نمیخام فقط میگم خوب منم یه چیزی میگم ممکنه درست باشه چرا فقط چشمش به دهن بقیه اس حتی رفتگر سر کوچه ولی من حتی واضح‌ترین حرفو بزنم نمیخاد که گوش کنه انگار عارش میاد حتی اگه یه یه چیز خوب بخرم واسه خونه محاله تعریفش کنه و کلا منو تایید کنه

من زن سالاری نمیخام فقط میگم خوب منم یه چیزی میگم ممکنه درست باشه چرا فقط چشمش به دهن بقیه اس حتی رف ...

عجب آدمیه 

خب مشخصه مشکل داره باهات 

صحبت کردی در این باره باهاش؟ 

توام محل نذار بهش 

احتمالا احساس خود بزرگ بینی کاذب بهش دست داده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

جمع نبندید تو رو خدا  کی گفته همه مردا اینجوری ان  من که شخصا نه همسرم نه پدرم نه برادرم ...

نه گلم دورازجون اکثریت اگراجازه بدی بعضی مردا ارزش ب زن نمیزارن بایدانقدتعریف کنی خودتو دست بالابگیری جلوی منفی هارو بازبون بگیری کلا ذهنیتشون عوض بشه