2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگيد چجوري بگم

272 بازدید | 27 پست

بچه ها من برام مهمون اومده خيلي رودر وايسي دارم باهاش بعد تو اتاقي كه در اختيارش گذاشتيم و شب خوابيده ، روي دراور يه گردنبند طلاي حدود ١٠٠ ميليون داشتم حواسم نبود قبل از اومدن مهمون بر دارم

ديشب قبل از اومدنش اونجا بود ولي الان نيست 

الان رفته بيرون خريد، همه جا رو گشتم نيست كه نيست از همسرمم پرسيدم اون بزنداشته، قد بچه هام هم به اون كمد نميرسه اصلا وارد اون اتاق نميشن

حالا چيكار كنم؟چي بگم چجوري بگم

طرف خيلي هم با شخصيته وضعشم خوبه خيلي هم تعارف داريم با هم

هدايا خيلي درمونده شدم چيكار كنم؟

گردنبند صد میلیون روی دراور

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرنمی کنم برداشته باشه یه حمد بخون والضالین شو نخون بعد بگرد دنبالش پیداکردی ولضالین شو بگو

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

به شوهرت بگو الکی پیش اون بهت بگه گردنبند کو بعد تو بگو روی کمد بود دیشب الان نیست بعد یه دعوای شدید با تو داشته باشه شاید دلش رحم بیاد بزار سر جاش 

راستی مهمون مرد بود یا زن

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
گردنبند صد میلیون روی دراور

خاك بر سرم

اون اتاق يه اينه بزرگ داره يه خاطر همين موقع ارايش و بيرون رفتن ميرم جلوي اون اينه

چند روز پيش از مهموني برگشتم جلوي اون اينه گردنبند رو در اوردم چون خسته بودم همونجا گذاشتم ديگه يادم رفت

وای چقد شرایط بدیه . لطفا بیشتر بگرد کمدو تمام کمدو بریز بیرون خیلی بده اگ ازشون بپرسی ولی بعد یهو پیداش کنی . نهایت اگ دیدن وضعتو سوال کردن بهشون میگی گردنبند گم شده ‌. خیلی وقتام جای دیگ میزایم یادمون حتما همه جارو بگرد

خاك بر سرم اون اتاق يه اينه بزرگ داره يه خاطر همين موقع ارايش و بيرون رفتن ميرم جلوي اون اينه چند ...

این دیگه درس عبرتی میشه برات

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
وای چقد شرایط بدیه . لطفا بیشتر بگرد کمدو تمام کمدو بریز بیرون خیلی بده اگ ازشون بپرسی ولی بعد یهو پ ...

از صبح دارم ميگردم حتي پشت دراور تو كشوها زير فرش

نيست كه نيست

ديشب قشنگ روي دراور كنار يه مجسمه بود