2777
2789

کرج نمیدونم

خانم لیلا اوریادی زنجانی زانو

اقای حسین نبیان کمر 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خودت رفتی؟ راضی بودی؟

دکتر پیرحسینی مامانم رفته دکتر سن و سال داریم هست

دکتر فراهینیم ک کلا تخصصش زانو و از بهترینهاست 

دکتر عماد قبلا کرج بود الان رفته تهران زنگ بزن بیمارستان مدنی ببین میان اونجا یا نه من این دوتا رو میدونم تو کرج خوب هستن

فیزیوتراپی بزرگمهر
ارائه تخصصی خدمات فیزیوتراپی درزمینه ارتوپدی مطابق با بالاترین استانداردهای اروپا

استفاده ازبه‌روزترین تجهیزات فیزیوتراپی شامل:
LPLT_High power laser therapy_TECAR

درمان انواع بیماری‌هاشامل:
فیزیوتراپی بعدازعمل‌های جراحی زانو وران وستون فقرات ازجمله تعویض مفصل-جراحی دیسک کمری -ترمیم منیسک ورباط صلیبی(به‌صورت تخصصی)
درمان دیسک گردن وکمروتنگی کانال نخاعی بدون نیازبه عمل جراحی
مدیریت آرتروز و رماتیسم‌ مفصلی
درمان آسیب‌های ناحیه شانه‌ای ولگنی

●اصل اساسی ما در درمان،ارائه بهترین خدمات طی کمترین تعدادجلسات درمانی وآگاهی کامل بیماراز روند درمان وپلن درمانی وی می‌باشد.

آدرس: صادقیه-اشرفی اصفهانی-ابتدای جلال آل احمد-پلاک457-واحد یک
تلفن تماس
44382585-44382595
09023817714 حسینی
جهت رزرو نوبت روزهای شنبه تاچهارشنبه ساعت۱۵الی۲۰تماس حاصل فرمایید