2777
2789
عنوان

کسی هست واسه ی آدم درمونده دعا کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 48 پست
بحق جد مادرم خدا آرامش بده بهت

ممنونم ان شاء الله جدتون ستگیرتون باشه و دعاشون همراه زندگیتون

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

ایشالا از همون جایی که به فکرتم نمیرسه در خوشبختی به روت باز بشه و تمامی کسائیکه گرفتاری دارن مشکلات ...

کاش بشه 

ان شاء الله خدا هم جواب قلب مهربونی تونو بده دلتون و زندگیتون غرق شادی بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا میکنم هرچی ازخدا میخوای همون بشه گلم به زودی زود مشکلت حل شه😔😔😔

ممنونم از لطفت 

ان شاء الله برای خودتونم بهترین اتفاقی که آرزوتونه زودتر ازون چه فکر می کنی بیفته 

تشکر ✨️🌱 من هم صلوات فرستادم و سوره توحید خوندم ثوابش هدیه به شما...

ممنونم ازتون خدا براتون جبران کنه

من میتونم یک یس بخونم برات بحق یس و قرآن الحکیم حاجت روا باشی

وای نمی دونم چجوری تشکر کنم امیدوارم خدا هر آرزویی داری به حق آیه آیه های قرآن برآورده به خیر کنه حضرت زهرا آمین گوی دعاتون باشه خدا دلتو شاد کنه

کاش معجزه بشه من واقعا کم آوردم 

کاش واقعا معجزه بشه /میشه برام دعا کنی منم واسه شما دعا میکنم 

یاد این شعره افتادم باید از سوی خدا معجزه نازل بشود 

تا دلم باز دلم دل بشود 

خدا از زبونت بشنوه ایشالا خودش برای هرکدوم که دعا می کنید چندبرابر جبران کنه اول دل شما مهربون شاد ب ...

ممنون مهربون❤️🌹

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
کاش واقعا معجزه بشه /میشه برام دعا کنی منم واسه شما دعا میکنم  یاد این شعره افتادم باید از سوی ...

باشه حتما 

ممنونم از لطفت  ان شاء الله برای خودتونم بهترین اتفاقی که آرزوتونه زودتر ازون چه فکر می کنی بی ...

فدای تو عزیزم بلاخره درست میشه مطمئن باش منم یه زمانی تو بد شرایطی گیر کرده بودم جوری که دیگه کم آورده بودم اما دقیقه نود خدا به دادم رسید و آخرش نجاتم داد

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
فدای تو عزیزم بلاخره درست میشه مطمئن باش منم یه زمانی تو بد شرایطی گیر کرده بودم جوری که دیگه کم آور ...

خدا خیلی وقتا جوابمو داده البته این قدر مشکل داشتم که اون چن بارم ی مسکن بوده به هرحال ناشکری نمی کنم ولی این سری هرچی دعا کردم ختم برداشتم گره افتاده به زندگیم نمی دونم چرا باز نمیشه واقعا حس بی کسی دارم 

خدا خیلی وقتا جوابمو داده البته این قدر مشکل داشتم که اون چن بارم ی مسکن بوده به هرحال ناشکری نمی کن ...

حتما یه حکمتی داره که نمیدونی یا خدا داره صبرتو امتحان میکنه...گاهی وقتا زندگی خیلی سخت میشه اینجور وقتا زیاد صلوات بفرست و ذکر لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم و زیاد بگو هم آروم میشی هم کم کم موانع از سر راهت برداشته میشه...

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

- دفع بلاها و رفع ناراحتی و غصه

امام صادق (ع ) فرمودند: کسى که در هر روز صد بار بگوید لا حول و لا قوة الا بالله خداوند هفتاد نوع بلا را از او دور مى گرداند که کمترین آنها غم و غصه است.

از بین رفتن بیماری

از پیامبر اکرم (ص) روایت شده است که فرمودند: سخن لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم گنجى از گنجهاى بهشت است و آن باعث شفا یافتن از نود و نه درد است که آسانترین آنها اندوه است.

حتما یه حکمتی داره که نمیدونی یا خدا داره صبرتو امتحان میکنه...گاهی وقتا زندگی خیلی سخت میشه اینجور ...

صلوات دیگه بیشتر 124000تا بگم 

قرآن چن بار ختم کردم همه ذکرها رو گفتم 

به هر امام و شهیدی بگی توسل پیدا کردم 

دیگه نمی تونم سرزنش نزدیکان مخصوصا داداشمو تحمل کنم نمی دونم چرا زندگیم این قدر سخته حداقل تو اطراف من هیچ کس ی دونه ازمشکلاتمو نداشته شاید ی روز بنویسم تو این چن سال بهم چی گذشته هر چند اینجا جنبه شو نمی بینم ولی مطمئنم چن صفحه مشکلاتم طول می کشه 

این قدر صبر کردم و شکر گفتم و تحمل کردم که کاسه صبرم لبریز شد نمی دونم خدا چی می خواد ازم هر چی بیشتر دعا می کنم بیشتر گرفتار میشم 

صلوات دیگه بیشتر 124000تا بگم  قرآن چن بار ختم کردم همه ذکرها رو گفتم  به هر امام و شهید ...

ازشون دور شو هرکی اذیتت میکنه فاصله بگیر حتی اگه خانواده ات باشن...من خودم خانواده خوبی نداشتم همشون اذیتم میکردن به نوعی .‌.میدونستم تنها زمانی به ارامش میرسم که ازدواج کنم و ازخانواده ام دور شم...و بلاخره راحت شدم..الان دوساله خیلی آرومم خداروشکر چون اونا نیستن دوروبرم تا آزارم بدن