2777
2789
واقعا بعضی از بچه ها با وجود سن کمشون جوری صحبت میکنن با نگاه از بالا به بقیه که خداییش آدم میمونه پ ...

به نظرم باید به پدر مادرشون اخلاق و شعور یاد میدادن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم کلاس سوم دبستانه امروز بهشون گفته بودن با لباس آزاد بیان ولی مطابق شئونات مدرسه . من به دخترم ...

ایران هستین؟

واقعا ممنوع هست نیم تنه پوشیدن تو مدرسه،

نهایتا لباس مثل لباس دختر شما یا لباس محلی برای اردویی جشنی چیزی،

واقعا ممنوعه چه ریسکی کرده مدیر،

نمیگم بده دختر خودم کلاس سوم هست و تاپ و شورتک میپوشونم براش هنوز ولی تو مدرسه قوانین چیز دیگه ای میگه

حالا فرهنگ و اخلاق هم باشه ریاضی هم باشه نمیشه؟فقط دنبال این هستی نون دبیر ریاضی رو آجر کنی😁

😅😅 پرروزی باشی عزیزم

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

همین بچه ها وبتی درسشون تموم میشه میان تو جامعه میبینن نه حرفه ای بلدن نه هنری دارن و نه کاری میتونن بکنن فقط درس ودرس ودرس بعدم تو زندگی کردنم مهارت ندارن این مدرسه رفتن چه فایده ای داره

ایران هستین؟ واقعا ممنوع هست نیم تنه پوشیدن تو مدرسه، نهایتا لباس مثل لباس دختر شما یا لباس محلی ب ...

بخدا منم تعجب کردم گفتم مدیر چیزی بهشون نگفته گفت مدیر فقط نگاشون کرده گفته این چیه پوشیدین 

قسمت عمده رو شاید خانواده باید انجام بده و مدرسه تکمیلش کنه .توی مدرسه که خبری نیست ، خانواده هم خیلی وقتا خود پدر و مادر اونچیزی که صحیح هست رو بلد نیستن و یاد نگرفتن که بخوان منتقلش کنن

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
قسمت عمده رو شاید خانواده باید انجام بده و مدرسه تکمیلش کنه .توی مدرسه که خبری نیست ، خانواده هم خیل ...

درسته دقیقا ماها یاد نگرفتیم نسل بعد هم یاد نگیرن و همینطوری نسل به نسل فقر فرهنگیمون ادامه پیدا کنه بالاخره از یه جایی باید این روند عوض بشه 

درسته دقیقا ماها یاد نگرفتیم نسل بعد هم یاد نگیرن و همینطوری نسل به نسل فقر فرهنگیمون ادامه پیدا کنه ...

ماها به عنوان پدر و مادر های نسل بعد از خودمون شروع کنیم و کتاب بخونیم و به بچه هامون یاد بدیم و برای بچه هامون ارزش گذاری کنیم یک سری رفتارها رو ، سیستم آموزشی هم ناچار میشه رفته رفته به اون سمت بره که بتونه والدین رو راضی نگه داره