2777
2789

گوشیم a32 هست تقریبا ۱ سال و نیم یا دو ساله که خریدمش

شارژش خیلی زود تموم میشه ۱۰۰ درصدش حتی ۲ ساعت دووم نمیاره

دیشب شارژش ۳۸ درصد بود با اینکه از دیشب تاحالا استفاده نکردم الان دیدم شده ۱۸ درصد

فعلا باید رو امتحانام تمرکز کنم ولی میترسم یهو کم بیاره کلا خاموش شه اونجوری همه اطلاعاتم به باد میره

یعنی باید یه گوشی جدید بخرم؟

درست زندگی کن،تنها میخوابی توی قبرت!‌🤍کامنتامم لایک کنید خوشم میاد🗿عاشق رنگی نوشتن توی نی نی سایتم ولی هیچوقت حوصله ندارم:))

باطریش ضعیفه مشکل گوشی نیس

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باطریش ضعیفه مشکل گوشی نیس

چنده باطریش؟

درست زندگی کن،تنها میخوابی توی قبرت!‌🤍کامنتامم لایک کنید خوشم میاد🗿عاشق رنگی نوشتن توی نی نی سایتم ولی هیچوقت حوصله ندارم:))
بآتریش خراب شده نیاز ب باتری جدید داری

چنده باطریش؟

خیلی دقت کن عیب از باطریشه زودتر عوضش کن باد کنه به هاردش صدمه میزند باید بندازی دور باد کردنشم تعمی ...

اگه باتری اتمی بود چی؟

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم❤
خیلی دقت کن عیب از باطریشه زودتر عوضش کن باد کنه به هاردش صدمه میزند باید بندازی دور باد کردنشم تعمی ...

ممنونمم❤