2777
2789
عنوان

پسرم خیلی مظلومه....

554 بازدید | 34 پست

پسرم یک سال و نیم داره چند تا دوست هستیم که بچه هامون هم سنن از اونجایی ک پسر من از همشون تنها تره و زیاد با کسی رفت و امد ندارم تو جمع بچه ها دلش میخواد بازی کنه حتی اسباب بازی رو بزور از دستش میگیرن اهل جیغ و جریه نیست میره سریع یکی دیگه برا خودش برمیداره اما اونا دوتاشون خیلی شرن به بهانه بازی هلش میدن یا اسباب بازی رو نتونن بگیرن کتکش میزنن واقعا اعصابم اینجوری خورد میشه دلم میخواد پسرمم دفاع کنه از خودش اگ اونا میزنن اینم بزنه 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دعواشون کن حداقل.. فعلا این کار رو بکن تا بچت اعتماد به نفسش بره بالا

اخه نمیشه اونام هم سن خودشن یک سال و نیمشونه

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
اخه نمیشه اونام هم سن خودشن یک سال و نیمشونه

خب باشه.. نمیگم دعوای شدید.. ولی بهشون تذکر بده.. حتی شده با لحن بچه گانه..

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
ای جان کوچولو

بخدا انقد مهربون و خوش خنده و خوش اخلتقه اصلا اهل نق زدن و کر کر نیست ولی اونا همش دارن نق میرنن گریه میکنن☹️

رو اعتماد ب نفسش کار کن

چجوری میشه راهنماییم کنید

اتفاقا نباید مادر تو بحثا و دعواهای بچها دخالت کنه تا خودشون یاد بگیرن از حقشون دفاع کنن

اره منم شنیدم اینجوری بدتره بچه متکی بار میاد