2777
2789

بچه ها میشه با دلهای پاکتون برام دعا کنید که بچم طوریش نباشه خواهش میکنم ازتون 

منم براتون دعا میکنم مشکلاتتون حل بشه  

عزیزم انشالله که سالمه. برای چی دکتر فرستادت اکو؟؟ منم سه شنبه هفته دیگه وقت دارم

خیلی ممنونم عزیزم ...

رفتم سونو آنومالی  گفت یه لکه سفید رو قلب جنین دیده میشه  باید بری اکو تا از سالم بودن پمپاژ قلبش مطمئن بشی ...

شما هم وقت اکو دارین ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم عزیزم ... رفتم سونو آنومالی  گفت یه لکه سفید رو قلب جنین دیده میشه  باید بری ...

انشالله که همه چیز خوبه عزیزم نی نی هم سالمه نگران نباش

آره منم سه شنبه هفته دیگه وقت اکو دارم. سونو آنومالی که رفتم گفت یه حباب ۷میلی متری تو بطن راست مغزش هست البته گفت اکثرا تو هفته های بالا از بین میره و خطرناک نیست ولی دکترم برای اینکه خیالش راحت بشه گفت اکو انجام بده

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ممنون انشالله با دعای شما  انشالله که  نی نی شما هم سالم بیاد بغلتون ...😘

ممنون گلم انشالله هر دومون❤ وقتی تموم شد تگم کن خبرم کن حتما

عزیزم چی شد اکو؟ جوابش خوب بود؟

سلام عزیزم 

بله خدارو شکر عالی بود جوابش 

دکتر گفت یه لکه هست رو قلب بچه در حد یک میلی متر  که تا ۳۵ هفتگی خود به خود از بین میره و نه نیازی به خوردن دارو  داره نه اکو مجدد  نه سقط انقدر خوشحالم که دوست داشتم دکتره رو بغلش کنم دیروز 

سلام عزیزم  بله خدارو شکر عالی بود جوابش  دکتر گفت یه لکه هست رو قلب بچه در حد یک میلی م ...

عزیزممممم😍😍😍😍😍الهی هزار بار شکر. به سلامتی بغلش کنی. چند دقیقه طول کشید اکو؟ خدا کنه برای منم خوب باشه هفته دیگه که رفتم. برای منم دعا کن

عزیزممممم😍😍😍😍😍الهی هزار بار شکر. به سلامتی بغلش کنی. چند دقیقه طول کشید اکو؟ خدا کنه برای منم خ ...

فداتبشم عزیز دلم 😍😍😍والا برامن یک ربع  طول کشید 

ایشالله برای شما هم مشکلی نباشه چشم خیلی دعا میکنم برات 

بعد یه نکته  قشنگ غذا بخور قبل سونو  تا بچه تکون بخوره  خیلی ها اومده بودن دکتر بهشون گفت برن یه چیزی بخورت  نیم ساعت دیگه بیان اگه میخوای معطل نشی حتما خوب غذا بخور 

فداتبشم عزیز دلم 😍😍😍والا برامن یک ربع  طول کشید  ایشالله برای شما هم مشکلی نباشه چشم خ ...

قربونت گلم. ممنون❤😘😘انشالله

غذا بخورم یا یه چیز شیرین؟؟ چون برای سونو که رفتم گفت چیز شیرین نخورید بعد دوباره برای تکرار که گفت برو یک ساعت دیگه بیا گفت چیز شیرین بخور بیا

راستی عزیزم خود نی نی هم تو مانیتور نشون میداد یا فقط قلبش رو بررسی میکرد؟

والا مانیتور بالا سرم بود  من زیاد دید نداشتم 

ولی تو جواب سنو که عکسشو بهم داد یه نیم رخ از صورت جنین با عکس قلبش بود 

به من که گفت معدت باید پر باشه برای چیز شیرین چیزی نگفت 

پس منم یه چیزی بخورم حتما. نوبتم ۱۰ونیم صبح هست،صبحانه کامل بخورم