2777
2789
عنوان

پدرشوهر نفهم

350 بازدید | 24 پست

دوستان خونواده همسرم اومدن خونمون مهمونی پدر همسرم یسره رو مبل دراز میکشه یا رو تخت می‌خوابه بااینکه رو تختیم روشه حداقل جمع نمیکنه بعد بخوابه یا وقتی پا میشه پتو و اینارو جمع نمیکنه خودم میرم جمع میکنم،، یا مثلا تو کمد دیواری سرک میکشه یا میره کولرو دستکاری میکنه ، هروقتم گرمشون باشه روشن میکنن سردشون باشه خاموش 

منم ۲۴ هفته باردارم یذره درک نمیکنن منم آدمم دلم میخواد سرشو بکوبم تو دیوار 

نمیدونم حق دارم عصبی باشم یا بخاطر بارداریمه هووفف

به نظر شما حق دارم یا نه

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه پسرش هست ،احساس راحتی می‌کنه

به دل نگیر،چند روز میمونه بعدم میرن.

اینکه جاشو جمع نمیکنه هم بذار به حساب شلختگیش

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
نباید به خانم باردار زحمت داد مگ خونه خودشون چشه ک خونه شمان

خودشون یه شهر دیگن .. برادرشوهرم عمل داره اومدن اینجا بره عمل کنه

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚

لابد فکر می کنه مثل خونه خودش باید احساس راحتی کنه. کولر رو بهش حق می‌دم. تا می بینی دلش می‌خواد دراز بکشه یه تخت بهش پیشنهاد بده، جمع هم نکن. این‌جوری عادت کرده. اگر نگران خراب شدن روتختیت هستی، از این به بعد قبل اومدنشون برش دار.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
حق داری عزیزم  حداقل زنش جمع کنه چه بی درک پتو اون کشیده تو بری جمع کنی ؟؟ تو کمد نگاه کنه ؟؟& ...

کلا شلختن دیوونه شدم.. آره بخدا من جمع کردم .. آره عین فضولا نمیگه شاید من چیزی داشته باشم 

فکرکن اگر بابات این حرکاتو انجام می‌داد چه رفتاری داشتی همون رفتارو داشته باش .

دقیقا منم مقایسه میکنم میبینم بابام واسه اینکه کار نکنم میاد خونمو تمیز می‌کنه میره که اینا بیان خونم . وقتی مقایسه میکنم بیشتر حرص میخورم

خونه پسرش هست ،احساس راحتی می‌کنه به دل نگیر،چند روز میمونه بعدم میرن. اینکه جاشو جمع نمیکنه هم بذ ...

بخدا من حرفی ندارم ولی میگم یکم مراعات منو کنن همین

ب شوهرت بگو پشت سر بابات اگه چیزی میریزه برو جمع کن هی ازشوهرت کار بکش خودت کارنکن

بنده خدا سرکاره