2777
2789
عنوان

پدرشوهر نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 24 پست
دفعه بعد پتو خواست بگو به مادرشوهرت ببخشید برید بهش بدید مثلا گذاشتم رو تخت  در کمد رو قفل کن ...

خیلی بدم میاد یکی رو تختم بشینه یا بخوابه اگر خانم باشه بدم نمیاد اما مرد باشه بدم میاد نمیدونم چرا اصلا عصبی میشم ..خدایا

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بخاطر یه کولر روشن خاموش کردن سخت نگیر...بنظرم حوصله نداری...

اره آخه مانتو تنمه گرمم میشه دو نفسه سخته .. ولی خودشون لباس تنش نیست که گرمش بشه

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
لابد فکر می کنه مثل خونه خودش باید احساس راحتی کنه. کولر رو بهش حق می‌دم. تا می بینی دلش می‌خواد درا ...

پا نمیشه که جمع کنم🤣 اگر جمع کنم کمتر حرص میخورم

اره آخه مانتو تنمه گرمم میشه دو نفسه سخته .. ولی خودشون لباس تنش نیست که گرمش بشه

تحمل کن چند روزه دیگه ... بعد که برن پشیمون میشی از این که احتمالا ناراحتیتو متوجه شده باشن

سنش اگه خیلی بالاس خیلی سخت نگیر..

نه والا ۵۷ سال که بالا نیست 

این حجم از حرص خوردن مال بارداریته . خب بیکاره وقتی دراز کشیدنش میاد کجا دراز بکشه؟؟!!وسط حالت ولو ب ...

عزیزم مگه اتاق دیگه نیست؟ بعد خونه خودش مگه تخت داره که عادت کرده رو تخت باشه 

تحمل کن چند روزه دیگه ... بعد که برن پشیمون میشی از این که احتمالا ناراحتیتو متوجه شده باشن

نه ناراحتیمو که بروز نمیدم اصلا حواسم هست