2777
2789

سلام من قمی نیستم با این خانم از جایی آشنا شدم خودم هم تا حالا از نزدیک ندیدمش اما تا حدی در جریان اموراتش هستم یه پسر معلول داره که هر ماه هزینه پوشک و دوا و...میدن شوهرش کارگر کارخونس ماهی 7800میکیره مساله اینجاس اینا همیشه به خاطر پسرشباید همکف  خچنخونه اجاره کنن الان صاحبخونش گفته باید 50بذارن رو پول پیش و هیچی هیچی ندارن اگه کسی خیر میشناسین که با 30تومپ پول پیش و بین یک تا دو جایی بتونه بهش اجازه بده خیلی ثواب داره لطفا دریغ نکنید خونه خوب هم نه فقط جایی باشه واس زندکی

تودیوار قم اگهی بزپ

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از روی دلسوزی اعتماد نکن به هییچ وجه لااقل از نزدیک ببینش یا یکی از آشناهاتون ببینتش

من تا حالا کار خاصی نکردم براش یکی دوبار فقط ازم لباس هایی که نمیخواستم خواست برلش فرستادمهنسشه هم آدرس،میده و خواعشکه بیا از نزدیک ببین فیلم و عکس و..هم از خوتش همیشه میذاره پسرش خیلی مریضه

ناراحت شدم عزيزم كاش كمكي از دستم بر ميومد ولي با بهزيستي صحبت كنن شايد كمكشون كنن وبخاطره بچه داش ...

ماهیانه ظاهرا 120بهشون میدن خیلی میره بودجه ای ندارن متاسفانه