2777
2789
عنوان

مهمونی دعوتم😭😭😭

2260 بازدید | 106 پست

من از بعد ازدواج با مشکل اضافه وزن درگیر شدم هی کم می کنم باز زیاد مبشه شکل چاقیمم اصلا قشنگ نیست 😭😭😭😭

الان کار به اینا ندارم خواهر شوهرم برای بچه اش تولد بزرگ گرفته خونه خواهرشوهرش (خونه خودش کوچیکه)

الان هفته بعد دعوت کرده بعد فامیلاش منو تا حالا ندیدن خیلیم مسخره کن و حرف درار هستن 💆😭

من الان تیپم خیلی ضایعس 

ینی نه لباس درستی دارم سایزمم رفته بالا اگه برادخرید  برمم با این هیکل لباس قشنگی پیدا نمی کنم پیدا کنمم بازم خوشگل نمی شم😭😭😭

من می خوام روز مهمونی خودمو بزنم مریضی و نرم تولد 

چون هر جور حسا ب می کنم نرم به نفعم هست به خصوص که بچه دارم نمی شم هیکلمم خیلی ضایع شده 

حس می کنم نرم سنگین ترم و هم برادخودم خوبه هم خواهرشوهرم 😕🥺

نظر شما چیه؟!

شما بودید چکار می کردید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا من جمعی ک بدونم بعدش برام حرف در میارن اصلن نمیرم ولی بعدا کادو رو ببر و از دل خاهرشوهرت درآر قبلشم تلفنی اعلام کن مریض هستی

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
وزن اتو کم کن هم برا اعتماد به نفست هم برای سلامتیت همم برای بچه دار  شدنت فقط راهکارت کم کردن ...

هرچند خسته ام از این وضع 

ولی آره باید شروع کنم 

فقط این تولد رو از سرم باز کنم😕😭

ميتونين لباس بدوزين خيييليم مدلاي شيكي هست براي وزن بالاها اين از اين ،بعدش وژيم رو جدي شروع كنين،بعدش ادم با رفتار و شخصيت ارج و قرب پيدا ميكنه هر چند اگه ميبين جو سمي هستش و برا روحيتون خوب نيست مجبور به رفتن نيستين

وزنتو کم کن.خوردن تنقلات بزار کناربرنج و نون هم خیلی کم بخور..نیوه و سبزیجات و اب زیاد بخور بروباشگ ...

حفظم تمام اینارو انقدر وزنم بالا پایین شده دیگه خستم کرده کافیه یکم سل بگیرم بازم سر خونه اولم🥺

ولی می خوام بازم تلاش کنم 

مشکل این تولده که بد زمانی افتاده

هرچند خسته ام از این وضع  ولی آره باید شروع کنم  فقط این تولد رو از سرم باز کنم😕😭

تو یه جوری وانمود کن که قراره بری 

بعد از روز قبل مهمونی شروع کن خودت و بزن به مریضی بگو دکتر گفته ویروسه، چون بچه هم زیاده تو تولد ممکنه منتقل بشه