2777
2789

باردار هستم چند روزه سرما خوردم آبریزش و سرفه دارم گلو درد هم داشتم خوب شد 

دارو نمیخورم چیکار کنم زود خوب شم 😞😞

جواب بدین تروخدا دعاتون میکنم 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو حاملگی م دو بار کرونا گرفتم.

فقط نترس .

دارو شیمیایی نخور.

همون مولتی ویتامین ها تو بخور و آب میوه تازه ،مایعات فراوان.

من تب ۴۰ کردم ولی اصلا نترسیدم ‌.استراخت کردم ،دکتر هم رفتم ولی گفتم دارو نمی‌خورم ،یه سرم بهم زد با ب کمپلکس ،همین .

دکتر خودم هم گفت مایعات فراوان ،استراحت .خوب میشی

برو پیش پزشک خودت، خوردن هر نوع داروی گیاهی و شیمیایی ممکنه عوارض ایجاد کنه اونم ماه های اول که خیلی حساسه، من که اخراشم هم رفتم پیش پزشک خودم

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

آب جوش عسل آبلیمو بخور...آب نمک غرغره کن.بخور بده.یه داروی گیاهیم هست برای خانومای باردار و شیرده تو داروخونه هادارن اگه بپرسی اسمش متاسفانه یادم نیس خیلی زود اثرمیکنه 

عزیزم برو پیش متخصص اینجوری ضعیف میشی 

آخه اوناهم دارو میدن 

میترسم دارو مصرف کنم دختر عمم توبارداریش بخاطر سرما خوردگی دارو مصرف کرد الان زایمان کرده ریه های نوزادش هوا گرفته میگن بخاطر همون قرص هاست 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
سوپ مقوی ،دمنوش استراحت

سوپ میخورم

دمنوش چی؟ یه سری داروهای گیاهی هم خوب نیست آخه 

من تو حاملگی م دو بار کرونا گرفتم. فقط نترس . دارو شیمیایی نخور. همون مولتی ویتامین ها تو بخور و ...

ویتامین هارو مرتب میخورم 

آخه از بد شانسی من قند هم دارم زیاد آبمیوه هم نمیتونم بخورم آبلیمو عسل و شیر داغ و نبات داغ میخورم 

برو پیش پزشک خودت، خوردن هر نوع داروی گیاهی و شیمیایی ممکنه عوارض ایجاد کنه اونم ماه های اول که خیلی ...

اوناهم دارو میدن آخه 

کلا دارو نمیخورم خودم فقط شیر داغ و آبلیمو عسل 

دختر عمم‌توی بارداریش بخاطر سرما خوردگی دارو مصرف کرد الان نوزادش مشکل داره میترسم‌برم دکتر هم دارو بده

آب جوش عسل آبلیمو بخور...آب نمک غرغره کن.بخور بده.یه داروی گیاهیم هست برای خانومای باردار و شیرده تو ...

مرسی عزیزم