2777
2789
عنوان

هفته ی بعد نوبت بلفارو پلاستی یا جراحی پلک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7852 بازدید | 121 پست

دوستانی که میخوان بلفارو پلاستی کنن ازتون خواهش میکنم پیش یه چشم پزشک انجام بدن من تزریق زیر چشم انجام دادم دکتر عمومی انجام دادم مثل سگ پشیمونم 

و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که میخوان بلفارو پلاستی کنن ازتون خواهش میکنم پیش یه چشم پزشک انجام بدن من تزریق زیر چشم انج ...

عزیزم میشه عکس قبل و بعد بزاری منم میخوام انجام بدم پفش زیاده و یکیشم کلا افتادس و چشممو ریز تر کرده

مشهد خیابون احمداباد دکتر حسین زاده 

دکتر ابوالفضل حسین زاده ؟

شما فقط پوست بالایی پلک رو برداشتین یا نه مدل چشمتونم کشیده تر کرد و ابروهم بالا کشید 

به نظرتون دکتر یزدانی بهتره یا ایشون

دکتر ابوالفضل حسین زاده ؟ شما فقط پوست بالایی پلک رو برداشتین یا نه مدل چشمتونم کشیده تر کرد و ابرو ...

ن فقط پلک بالارو برداشت ، نمیدونم کدوم بهتره ولی من خیلی تحقیق کردم برای ایشون کارش خوبه من خودمم راضیم از عملش