2777
2789

خواهر من دانشجویه و کلی خواستگار داره ولی با یکی دوست شده که اهوازن تقریبا ۱۰۰۰ کیلومتر فاصله شهرامونه. پسره  هیچ امتیاز مثبتی نداره نه سربازی رفته نه کار داره نه تیپ و هیکل. دانشجویه دانشگاه ازاده، و توی سوپری باباش کار میکنه. فقط توی اسمس و رابطه تلفنی حرفای خوشگل خوشگل زده مخ خواهرمو زده. مامانم بهشون میگه راه دور  نمیدیم شرط اولمون راه نزدیکه . قبول نکردن . میگن میخوایمش . بایدم بیاد شهر ما زندگی کنه . یکی از شهرای اهوازن. مامان پسر توی خواستگاری میگفت بیاد طبقه پایین خودمون خودم مواظبشم‌. خواهرمنم به شدت وابسته اس به مامانم اینا. میگه میخوام برم برم وابستگیم کم بشه . خلاصه که نه ابجیم قبول میکنه جواب رد بده نه اونو شرط اول رو قبول میکنن . به نظر شما باید با اینا چیکار کنیم

نباشی ، نمی تونم

وقتی به حرفتون گوش نمیدع برین پیش مشاوره ...الان بدنش داغه فقط میگه حرف خودم وقتی یه دوره گذشت میفهمه چیکارکرده فقط برین مشاور تاراضی شه

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما قمیم. اونا اهواز. 

باید خدمتتون عرض کنم که تفاوت فرهنگی زیادی دارین و خواهر گرامیتون بهتره راجع به هموطنان عزیز عرب زبانمون بیشتر تحقیق کنن و ببینن که توانایی زندگی عشیره ای رو دارین یا خیر؟ آیا راجب به شیخ عشیره اطلاعاتی دارن؟ و اینکه از کدوم قبیله هستن؟راجع به قبیله شون حتما تحقیق کنید

هموطنان عزیز عرب زبانمون فوقالعاده آدمهای خونگرمی هستند ولی انتخاب اونها به عنوان شریک زندگی چالش های بسیار دشواری رو برای کسانی که با فرهنگ و روش زندگیشون آشنایی ندارن ایجاد میکنه....مسایلی که برای اونها جز روال عادیه زندگیه.....برای کسانی که آشنایی ندارن واقعا بهت آوره!

باید خدمتتون عرض کنم که تفاوت فرهنگی زیادی دارین و خواهر گرامیتون بهتره راجع به هموطنان عزیز عرب زبا ...

اره والا ما هیچی ازشون نمیدونیم . فقط وقتی اومدن خواستگاری باباش گفت اصالتا بختیارین مامانشم گفت شهرکردیه ولی لهجه عربی داشت. مگه هنوز زندگی عشیره ای هم هست؟

نباشی ، نمی تونم
اره والا ما هیچی ازشون نمیدونیم . فقط وقتی اومدن خواستگاری باباش گفت اصالتا بختیارین مامانشم گفت شهر ...

اوه اوه اوه 

لر بختیاری؟؟؟😐😐😐 

بعد شما قمی؟؟؟ 

اصلا همخونی ندارینا 

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   
اره والا ما هیچی ازشون نمیدونیم . فقط وقتی اومدن خواستگاری باباش گفت اصالتا بختیارین مامانشم گفت شهر ...

اینجور که معلومه خواهرت چشاشو بسته که داره قید خونوادشو میزنه یعنی اونیکه خیلی دوسش داره خواهرته پس حتما برید شهرشون و تحقیق کنین بی گدار به آب نزنین