2777
2789

دوبار محکم زد توسرم دستش خیلی سنگینه بشکنه ب حق علی😭😭

انقدم تو سر مامانم زد ک چشمای مامانم ضعیف شده الان درست نمیبینه 😭

تروخدا بگید نمیتونم شکایت کنم؟ مجازاتش چیه؟

قلبم داره اتیش میگیره 

این چ زندگیه😭

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

برید جفتتون پزشک قانونی نامه میدن شکایت کنبن

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
برید جفتتون پزشک قانونی نامه میدن شکایت کنبن

نمیدونی مجازاتش چیه؟😭

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونی مجازاتش چیه؟😭

مجازاتشو نمیدونم والا 

ولی حتی کبودی هم دیه داره

ولی اگه اذیت میشین شکایت کن با مادرت براتون خونه جدا بگیره 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
چرا کتکت زد؟؟ چند سالته

15

بحثمون شد🥲

15 بحثمون شد🥲

الهی بمیرم

من دخترم یسال از شما کوچیک تره

وقتی بچه بود شوهرم میزد توگوش و گردنش خیلی محکم... درحدی که تا چند روز درد میکرد

شاید واسه ۴ الی۹ سال پیشه دخترم هنوز کینه داره هر روز میگه و یادش نمیره اصلا... 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

الهی بمیرم من دخترم یسال از شما کوچیک تره وقتی بچه بود شوهرم میزد توگوش و گردنش خیلی محکم... درحدی ...

خدانکنه❤

الهی بگردم کاملا میفهممش😭😭

خدانکنه❤ الهی بگردم کاملا میفهممش😭😭

😔تازه شما بزرگتری دختر من فقط ۶،۷ سالش بود خیلی سختی دیده 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

😔تازه شما بزرگتری دختر من فقط ۶،۷ سالش بود خیلی سختی دیده 

بمیرم برا دلش😭

بهترین اینده و سرنوشتو براش ارزو میکنم💛