2777
2789
عنوان

داوری در طلاق. لطفا بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4692 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکالت طلاق کامل دارم اما اول درخواستم یه طرفه بود حین مشاوره های قبل طلاق وکالت رو گرفتم بعد اشتباه ...

خیلی خوبه. شوهر شما یک وکالت داده و خودش رو کشیده کنار. هزینه ها و علافی با شما. حرکت هوشمندانه ای بوده.

شما باید به وکالت از شوهرتون طلاق از سوی زوج میدادی. سریع تموم می شد.

یا در خواست طلاق توافقی البته اون مشاوره داشت.

خیلی خوبه. شوهر شما یک وکالت داده و خودش رو کشیده کنار. هزینه ها و علافی با شما. حرکت هوشمندانه ای ب ...

من آره اشتباه کردم بعد از اینکه مشاوره رفتم جواب رو گرفتم نباید درخواست از طرف خودم میزدم که این همه طول کشید و به داوری رسید.. امروز منشی قاضی گفت طی 7 روز نظر داورا رو بفرست بعدش رای صادر میشه، شما اطلاع دارید که رای به دیوان و اینا میره؟ 

دیوان برای چی؟ اعدام نیست که.  کسی هم قرار نیست اعتراض بده.

آهان پس نظر داور ها رو لایحه بفرستم بعد رای صادر میشه؟ نمیدونید چقد طول میکشه بعد نظر داوری رای رو بده؟ 

من حق طلاق رو دارم ولی درخواستم به طرفه بوده، رای دیوان هم میره برای من؟ 

فک میکنم اگه اعتراص کنه شوهرت میره ولی اگه مهلت اعتراص تمام شه و نکنه نمیره.ویااینکه حق تجرید نظرخواهیو ازخودش ساقط کرده باشه

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
آهان پس نظر داور ها رو لایحه بفرستم بعد رای صادر میشه؟ نمیدونید چقد طول میکشه بعد نظر داوری رای رو ب ...

بستگی داره به شلوغی شعبه. ولی زیر دو ماه تمومه. بعد معرفی به محضر برای صیغه طلاق. همسر هم خودش میره شناسنامه ش رو طلاق نویسی میکنه