2777
2789
حتی اگه میزان این عصبانیت خیلی کم باشه ... نمیدونم مشکل چیه کسی تا حالا برای خودش یا اطرافیانش پیش اومده ؟ آیا چیزی تو بدنم کمه ؟
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
حتی اگه یک جریان و بحث کوتاه با کسی برام پیش بیاد طرف رفته پی کارش ولی من همچنان بدنم بخصوص دست و پاهام میلرزن
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سحر جون یعنی فکر میکنی مشکل جسمی نیست و فقط مربوط به اعصابم هست ؟
حمله پنیک؟ یعنی چیزی هست که باید درمان بشه
پیتزا جون اصلا دست من نیست که بخواهد خودم رو کنترل کنم خودم ناراحتم ولی کاری نمیتونم بکنم
جنبه جسمانیش رو نمیدونم دکترها باید بگن اما علت روحیش اینه که میترسی. خیلی وقتها خشم تغییر شکل یافته ترسه. اصلا خشم عمدتا برای این در موجودات زنده گذاشته شده که در برابر مخاطرات ترس آور ازشون حفاظت کنه. چون خشم قدرت بدنی رو بالا میبره و تغییراتی تو بدن ایجاد میکنه که مناسب نبرد جسمانی با دشمنه البته برای انسان اغلب نبردها روحی شده ولی هنوز همون سازوکاره. پس آدمها خیلی اوقات از ترس خشمگین میشن ولی ترس رو حس نمیکنن بلکه خشم رو میفهمن. لرزیدن شما به نظر من از ترسه.