2777
2789

سلام

از نمایشگاه مجازی کتاب میخوام سفارش بدم برای سال آینده پسرم

سطح کتاب متوسط رو به بالا باشه و خیلی ساده نباشه

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

خیلی سبز 

میکرو

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

برای فیزیک یا میکرو یا خیلی سبز متوسطه یهو نرین نشر الگو بگیرن سخته 

از فیلم های الا هم استفاده کنه فوق العادست 

اما حتما فونت کتابو بهش نشون بده ببینم بیشتر با میکرو حال میکنه یا خیلی سبز (خیلی سبز خودمونی تره و سطح دوتاش یکیه) 

برای ریاضی خیلی سبز دهم بگیرین براش کافیشه کتاب مطرح و فوق العادیه برای یازدهمشم کتاب خیلی سبز تک پایه بگیرین اما دوازدهم یه کتاب جامع بگیرین براش 

برای شیمی مبتکران محشره تک جلدی یا دو جلدیش فرقی نمیکنه اگه توان مالیشو دارین دو جلدی بگیرین 

کتاب خیلی سبزم خوبه ولی نه مثل مبتکران 

برای زیست فقط خیلی سبز محشره 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخفیف چند درصده مگه؟

به نظر من نخر بذار هرچی معلمشون پیشنهاد داد اون مقع بخر

سایت گاج و کتابچی و ... همیشه تخفیف دارن

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
برای فیزیک یا میکرو یا خیلی سبز متوسطه یهو نرین نشر الگو بگیرن سخته  از فیلم های الا هم استفاد ...

ممنون از راهنمایی جامع تون

ممنون از راهنمایی جامع تون

موفق باشین

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
تخفیف چند درصده مگه؟ به نظر من نخر بذار هرچی معلمشون پیشنهاد داد اون مقع بخر سایت گاج و کتابچی و . ...

بله درسته. اما چون تابستون شاید بخواد یکی دو تا از درسهاش رو بخونه گفتم زودتر براش کمک آموزشی بگیرم