میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند
شغلت چیه؟!من توازمایشگاهم خداروشکر راس ساعت1در بستس واصلا کل مراجعه کننده ها 6تا10هستن و بقیشو بیکار ...
شبانه روز ۴ ساعت کار انجام میدی حقوق مفت میگیری بقیه ی ساعت کاری چکار میکنی؟
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شبانه روز ۴ ساعت کار انجام میدی حقوق مفت میگیری بقیه ی ساعت کاری چکار میکنی؟
حقوق مفت میگیرم خاربشه بره توچشم تو که نمیتونی ببینی تازه اینو بدون بدتر حرص بخور اون چهارساعتم کاز انجام نمیدم که نیم ساعت اول یخورده ای سرم شلوغه بقیش کلا بیکاررر یا درحال خوردنیم یا توگوشی یا شوخی وحرف زدن