2777
2789
عنوان

چه مرخرفِ

191 بازدید | 19 پست

ساعت کار ادارت میشه از6صب😭😭باید پنج صب پاشی خوووو ظلمه خودایا😒برای منی که ساعت دوشبم بزور میخابم پنج چطور پاشم اخه

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

تو تهران همین الان ساعت ۵ صبح ترافیک اونجوری ساعت ۳ شروع میشه ترافیک 

زیبا نیست؟

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه با حقوقی ک واقعا کفاف زندگی و اجاره خونمونو نمیده

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خیلی مسخرس😰

مسخره تر اینه که ساعت ها رو تغییر ندادن امسال

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

آخه یه مشکل دیگه هم هست ما ارباب رجوع هامون از ساعت نه میاند ساعت یک کارهاشون تموم نمیشه مجبوریم به خاطر اونا تا دو بمونیم . چون بعضی از شهرستان میاند باید همون روز پرونده شون را تحویل بدیم

خدایا شکرت

اره مستانر باشی ک واویلاس،،،خداکمکتون کنه عزیزم

من ک مجردم ولی تو خانواده کلی کارمند. داریم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

آخه یه مشکل دیگه هم هست ما ارباب رجوع هامون از ساعت نه میاند ساعت یک کارهاشون تموم نمیشه مجبوریم به ...

شغلت چیه؟!من توازمایشگاهم خداروشکر راس ساعت1در بستس واصلا کل مراجعه کننده ها 6تا10هستن و بقیشو بیکاریم

اینو دوس دارم چون ساعتا تعغیرمیکردن همیشه نظمم بهم میخورد

ساعت ۳و نیم طلوع میکنه خورشید شدیم عین سوئد😄😄

ساعت ۳و نیم طلوع میکنه خورشید شدیم عین سوئد😄😄

خیلی باحاله😂😂من یبار پنج صب بیدارشدم برم دستشویی دیدم هوا عین ساعت هشت صبه کلی هوول شدم ک وای خواب موندم دیدم اع وا هنوز پنج صبه که😂