2777
2789
عنوان

کارت ورود به جلسه نهایی من نیومده

186 بازدید | 11 پست

کارت ورود به جلسه ام هنوز نیومده روی سامانه ثبت نشده ک برام صادر کنن میشه برام دعا کنین؟؟؟اگ نیاد نمیتونم امتحان بدم و کنکور هم نمیتونم شرکت کنم چون معدل ندارم درنتیجه باید پشت کنکوری بشم🥲🥲🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار اشتباهی بوده الان درسش کردن برو دوباره چک کن برای ما اومده

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

واقعاااا؟ همون my meduبرم؟

اره برو دوباره اگه نبود زنگ بزن مدرستون

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

نگران نباش

من تو گروه اون مدرسه بزرگسالان عضوم که میخوام ترمیم کنم

گفتن مشکل از خود سایتشه درست میشه نگران نباشید برای منم اینطور شده اصلا نگران نباش درست میشه برای خیلیا اینطوره

امسال که ثبت نام کنکورم مشکل داشت من سه بار رفتم کافی نت و چند بارم تو خونه امتحان کردم تا درست شد 

نگران نباش چند ساعت دیگه امتحان کن

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا