2777
2789

ی هفتس خوابو خوراکم گرفته شده داداشم پریشب اومد گف صدا هواکش دسشویی خونمون خالی وسایل انچنانی ندارم و از اون طرف ی حیاط خلوت کوچولو دارم ک صدای پلاستیک تو هواش می پیچه واقن صداش مثل گریه و بالاکشیدن بینی داداشمم شنید دیشبم گفتم تنها میخوابم تا ۶ صب بیدار بودم

ولی یکم چشام گرم شد باز همون صدا تو اومد ی صدای مث بالاکشیدن بینی گریه کردن یا نفس کشیدن بعد گریه دوباره لرزیدم ولی هیچ کیو ندارم بگم داداشمم طفلی کلی اذیتش کردم بم گف صدا هواکش و پلاستیک نترس نمیدونم دلیش توهم چیزی هی من چ خاکی تو سرم بریزم شوهرمم کلا باهام قهر میگ روانی شدی . تازه اومدیم خونمون کمتر از سه ماهه نمیشه من چیکار کنم چیه این صدا ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت صدا نیست ، تو احتمالا از بچگی ترسو بودی و احتمالا از بچگی یه ترس جدی بهت وارد کردن و توی تو مونده باید بری روانکاو ریشه ای حلش کنی ، الان صدای هواکش هم نباشه تو باز به یه چیز دیگه ای گیر میدی مثل مادر شوهر منی 

.

خب رفعش کن.   من با دخترم بیرون بودم پسر کوچیکم توخونه تنها بود صدای فن توالت که روغن کاری نشده بود، شبیه صدای جیغ زنی شده بود،طفلی پسرم سکته کرده بود از ترس پریده بود از خونه بیرون. رسیدم بهش رنگش عین‌گچ سفید شده بود.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

خوب علت رو که داداشت گفت برطرف کن

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
مشکلت صدا نیست ، تو احتمالا از بچگی ترسو بودی و احتمالا از بچگی به ترس جدی بهت وارد کردن باید بری رو ...

افرین اره من خیلی ترسوم بی نهایت ترسوم کوچکترین صدای گریه الان شده نقطه ضعفم 

باورت میشه همین الان صداش تو گوشم انگار یکی داره  گریه میکنه ؟؟

اصلا بهش فکر نکن چون بهش پروبال میدی فراموشش کن به این فکرکن که همون که داداشت میگه درسته

بخدا من کل تلاشمو میکنم ولی یهویی صدا میاد حتی دیشب شوهرم شبکار بود داداشمم اصرار کرد ک بیاد خونمون من گفتم نه بزار از سرم بپره ولی بدتر شده قلبم درد میکنه

سلام عزیزم ببین حالا که تازه رفتی سر زندیگت باید خیلی قوی باشی تو فردا مادر یه بچه یا چندین بچه قراره بشی بریز دور ترسو محکم باش بهش فکر نکن که عذابت بیشتر میشه بعدشم اصلا کار نداره اگه از هواکشه برو برقارو قطع کن هواکشو باز کن ببین اون ورش چیه اگه دیدی صدا از خود هواکشه سیمشو با سیم چین قطع کن.میگم خودت برا اینکه محکم بشی ترست بریزه فردا روزی شاید مجبور باشی خیلی چیزارو تنهایی انجام بدی .اگه از حیاط خلوتتون بودمیتونید اونجارو بپوشونید.خونه های پشت خونمون حیاط خلوت دارن بیشتر اوقات گربه اینا میان پشت شیشه های اونا جنگ میکنن یا کارای دیگه اونا صداشونو میشنون ولی ما از بالکنمون میبینیم که گربه ان

عامل صدارو از بین ببر 

هواکش رو خاموش کن یا کیپ کن پلاستیک حیاط خلوت هم بردار 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
افرین اره من خیلی ترسوم بی نهایت ترسوم کوچکترین صدای گریه الان شده نقطه ضعفم  باورت میشه همین ...

برو درمان کن خودتو این احساس نا امنی اصلا به امروز برنمیگرده باید ریشه ای درمان بشه برو پیش روانکاو ، روانکاو ورود می‌کنه به ضمیر ناخودآگاهت و خاطره ای که باعث این ترس شده رو پیدا می‌کنه و روش مانور میده تا حل بشه برات دیگه ترست از بین می‌ره ولی ولش کنی هم خودت اذیتی هم بقیه رو اذیت میکنی

.
صدای تی وی رو زیاد کن روزا تا نشنوی.شبام هدفون بزار گوشت

تی وی تا صب روشن بود با دخترم تا ۶ بیدار بودیم من خوابم برده بود یهو اون صدا کوفتی پیچید تو گوشم یخ زدم لرزیدم رفتم تو حیاط تو حیاطم صداش میومد