2777
2789
عنوان

بچه ها علت ترسو پیدا کردم ولی تووجودم رخنه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 45 پست
بخدا من کل تلاشمو میکنم ولی یهویی صدا میاد حتی دیشب شوهرم شبکار بود داداشمم اصرار کرد ک بیاد خونمون ...

علت اون صدا رو که داداشت گفته رو برو رفعش کن 

یا یک روز بگو داداشت بیاد بره ببینه همون که گفته هست 

اینطوری خودتتو اذیت میکنی 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
خب رفعش کن.   من با دخترم بیرون بودم پسر کوچیکم توخونه تنها بود صدای فن توالت که روغن کاری نشده ...

خب اره درسته ولی دیشب باد نبود هوا خوب بود ولی بازم صدا میومد ؟؟ درسته ک داداشم گف از  هواکش اما چطور ممکنه صداش تا تو حال بیاد حال باد باشه طبیعی تو هوای اروم غیر ممکن نیس؟

نمیدونم دیوونه شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببین حالا که تازه رفتی سر زندیگت باید خیلی قوی باشی تو فردا مادر یه بچه یا چندین بچه قرار ...

سلام قشنگم چشم حتما .من الان متاسفانه ی دختر دارم ک ایکاش من مادرش نبودم نمیخوام مث من بشه نمیخوام اون نباید مثل من بشه اون باید قوی باشه ولی داره منو میبینه ۵ سالشه میفهمه تو ذهنش میمونه کاش بمیرم خسته شدم بقران

عامل صدارو از بین ببر  هواکش رو خاموش کن یا کیپ کن پلاستیک حیاط خلوت هم بردار

گلم خب مسئله اینه فک کنم صدا تو مغزمه نمیدونم بخدا نمیدونم روانی شدم کم گرفتاریو مریضی داشتم این شد ی مسئله جدید 

سلام قشنگم چشم حتما .من الان متاسفانه ی دختر دارم ک ایکاش من مادرش نبودم نمیخوام مث من بشه نمیخوام ا ...

این حرفو نزن گلم.تو مسئولی بابت اون بچه اتفاقا میتونی قویترین و محکم ترین دخترو بسازی ولی فقط بخواه که بتونی ادم هرچی رو بخواد از ته دلش میتونه انجامش بده شک نکن

برو درمان کن خودتو این احساس نا امنی اصلا به امروز برنمیگرده باید ریشه ای درمان بشه برو پیش روانکاو ...

اره من از بچگی ترس شدید داشتم فوبیا از همه چی داشتم تنها خوابیدن برام غیرممکنه همش فکرای ناجور میکنم باید برم ولی با کمک کی؟ شوهرم ک باهام قهر و منو روانی میدونه

علت اون صدا رو که داداشت گفته رو برو رفعش کن  یا یک روز بگو داداشت بیاد بره ببینه همون که گفته ...

قراره امشب بیاد دعا کن عزیزم از این شرایط مضخرف دربیام اوکی بشم سردردم مریضی دارم اصن حالم خوب نیس ی هفتس کارم شده گریه 

منم از تاریکی میترسم، به هیچ عنوان نمیتونم تنهایی بخوابم با اینکه بقیه مثلا تو اتاق یا تو حال هستن، ...

من این مشکلم داشتم ولی حداقلش میگفتم طبیعیه منم نمیتونم بدون همسرم یا ی ادم بزرگتر تو خونه شبا بخوابم روزام با لامپ و تلویزیون میخوابیدم ک اونم کنسل شد 

قراره امشب بیاد دعا کن عزیزم از این شرایط مضخرف دربیام اوکی بشم سردردم مریضی دارم اصن حالم خوب نیس ی ...

عزیزمم درست میشه نگران نباش ان شاءالله که حال دلت خوب بشه و همیشه آرامش داشته باشی

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
اره من از بچگی ترس شدید داشتم فوبیا از همه چی داشتم تنها خوابیدن برام غیرممکنه همش فکرای ناجور میکنم ...

مسیولیت مشکل خودت رو قبول کن به چشم بیماری بهش نگاه کن و یه راه پیدا کن که بتونی درمان کنی مشکل مالی داری طلا بفروش کار کن بالاخره یه راهی پیدا میشه که بتونی مشکل مالی رو حل کنی 

نمیتونی بگی خب شوهرم ازم خسته شده دیگه امیدی بهم نیست تا وقتی به خودت حق بدی که بترسی وضع همینه تو حق نداری فکر کنی طبیعیه که بترسی و دنبال دلیل باشی که بخوای ترست رو توجیه کنی بگی باد نمیاد پس صدا از کجا میاد و ال و بل 

باید درمان کنی خودتو هر طور شده تو قبل ازدواج هم همین بودی اون موقع شوهرت نبود مقصر درمان نشدنت کی بود ؟ 

دنبال مقصر و حامی نگرد ، شوهرت خسته شده بچه ت رو هم داری ترسو بار میاری به اندازه کافی خسارت زدی دیگه مسیولیت روان خودت رو بپذیر و برو هر طور شده تراپی انجام بده 

.
این حرفو نزن گلم.تو مسئولی بابت اون بچه اتفاقا میتونی قویترین و محکم ترین دخترو بسازی ولی فقط بخواه ...

فداتشم گلم ولی چجوری من بیستو خورده ای سال مث چی فقط ترسیدم چجوری محکم باشم ممکنه مگه ؟خیلی تلاش کردم نمیتونم فقط دلم واسه دخترم کباب حیف از اونه ک مال من شده حقش این نیست 

مسیولیت مشکل خودت رو قبول کن به چشم بیماری بهش نگاه کن و یه راه پیدا کن که بتونی درمان کنی مشکل مالی ...

خیلی قشنگ حرف زدی عزیزم 

با خونوادم صحبت کنم ببینم میتونن کمکم کنن و منو ببرن دکتر 

عزیزم بنظرت این صدا چیه ک تو مغزمه ؟

من از جن وحشتناک میترسم جن ک نیست اره؟