2777
2789

سلام دوستان

من ۴تا بارداری داشتم والان ۳تا بچه دارم و۳تا سزارین داشتم بچه سومم که ۱۶ماه پیش بدنیا اومد من عمل لوله بست هم انجام دادم تا ۷ ۸ماه خونریزی پریودام خیلی زیاد بود وهرماه دوبار پریود میشدم البته الان ۸ ماهه که منظم پزیود میشم وخونریزیام طبیعی تر شدن از بعداز ۲ ۳ماه بعدزایمان دردای وحشتناک شکمی و لگنی داشتم 

تقریبا ۴ ۵ ماه پیش بعد رفتن به دکتر وسونوگرافی متوجه شدم روی تخمدان چپم ۲تا کیست ۲ و۳ سانتی دارم و دهانه رحمم هم کیست هست و چسبندگی هم دارم

دکتر یه سری آزمایش خون وپاپ اسمیرم گرفتم بعد ازدیدن جواب آز وسونو گفت فعلا کاری نمیکنم برو۶ماه بعد یه سونو بده بعد بیا تا ببینیم چکار باید کرد

خداوندا همان ده که آن به

الان من دردای دوره پریودم مثل قبل نیست کمتر شده اما خب دردای خفیف فبل وبعداز پریود گاهی دارم

الان همش توهم میزنم نکنه نباید این ۴ماه رو صبر میکردم و آندومتریوزم پیشرفت کنه وخدایی نکرده به جاهای دیگم بزنه

اخه چند وقت پیش دکتر داخلی برای مشکلی رفته بودم باایشونم درمورد مشکل اندومتریوزم گفتم البته خیلی کلی بهشون گفتم وایشونم خیلی منو ترسوند وگفت ممکنه اندو به روده هات بزنه اگه دکترزنانت گفت رحم رو دربیار مقاومت نکنی و حتما برو دربیار  و زمان رو از دست نده 

دک روز پیشم دکتر عمومی رفته بودم البته برا مشکل دیگه ای به  ایشونم درمورد اندومتریوزم گفتم بهم گفت من اگه جات بودم سریع رحممو درمیاوردم

خداوندا همان ده که آن به

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رشت هستم ودکتر زنانم از نامبروان های رشت هست بااین حال خیلی دوسدارم بیام تهران پیش یه دکتر متبهر تر البته با تحقیقایی که تو نت کردم دکتر اصف جا رو خیلی تعریف کردن اما نمیدونم نوبت دهیش،به چه صورته باید حضوری برم یا تلفنی کسی اگه میدونه لطف راهنماییم کنه

خداوندا همان ده که آن به

تو نت خیلی سرچ کردم درمورد طب سنتی و غذاهایی که برا اندو خوب ان وکدوما مضرن بعضیاشو واقعا نمیشه بهش،عمل کرد واقعا سخته

اما دوماهه که سعی میکنم کلم بروکلی و دمنوش ِآویشن وبابونه،‌قرص ویتامین ای ، آجیل،سیب، سبزی و... میخورم 

خداوندا همان ده که آن به