2777
2789

سه روز بیمارستان بستری بود الانم سه روزه خونه ست ولی هنوز سینه ش خس خس داره موقع خوابم تا صبح خروپف میکنه ۹ ماهشه بچه م دارم دیوونه میشم اگه خوب نشه چی😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول برای سرفه اش زد ؟

فقط هوای خنک . اگه هنوز حمله سرفه داره در فریزر رو باز کن بزار چند لحظه اونجا نفس بکشه

اتاقش اصلا گرم نباشه هر ۱ساعت هی پنجره رو باز کن هوا خنک و تمیز شه 

بخور اصلا نزار 

بهش هندوانه و خیار بده 

داروش خیاره 

خدایا مرا آن ده که آن به   
آمپول برای سرفه اش زد ؟ فقط هوای خنک . اگه هنوز حمله سرفه داره در فریزر رو باز کن بزار چند لحظه اون ...

آمپول دگزامتازون چن بار زدن تو بیمارستان شربتم دیفن هیدرامین داده فقط سرفه زیاد نداره فقط خس خس داره موقع خواب عین پیرمردا خروپف داره

آمپول دگزامتازون چن بار زدن تو بیمارستان شربتم دیفن هیدرامین داده فقط سرفه زیاد نداره فقط خس خس داره ...

مریضی سختی هست ‌ خدا رو شکر از اوجش افتاده . چک کن هوای اتاقش سنگین و گرم نباشه . خنکی بده . انشاالله زودی خوب شه

خدایا مرا آن ده که آن به   
مریضی سختی هست ‌ خدا رو شکر از اوجش افتاده . چک کن هوای اتاقش سنگین و گرم نباشه . خنکی بده . ان ...

نه هوا خنکه خودشم زیر سرشو بلند میکنم ولی تاثیری نداره فقط میخوام بدونم ای تنگی نفس و خروپف خوب میشه یانه

تاثیر داره؟؟

برای بزرگا که خیلی خوبه باشیر درست میکنم برای بچه اگه محدویت غذایی نداره بده

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه