2777
2789

سلام من دخترم ۵ ماه و بیست و سه روزشه یک هفته ای میشه شروع کردم بهش فرنی میدم اما از وقتی شروع کردم یکسره گریه میکنه و آروم و قرار نداره واقعا بعضی موقع ها دیگه عصبی میشم فقط جیغ میزنه قبل اینکه غذای کمکی رو شروع کنم خیلی اروم بود اما الان خیلی  اذیت میکنه. کسی تجربه داره؟ یعنی دلش درد میکنه؟ چیکارش باید بکنم؟ مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان دیگه خود دکترا هم میگن با میوه و سبزیجات شروع کنین خیلی بهتره،بچه بیچاره ممکنه ب آرد برنج آلرژی داشته باشه یه سر ببرش دکتر

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...

فرنی با آرد برنج میدادم اصلا بچم نمیخوابید دو روزه با آرد گندم درست میکنم و توش روغن زرد و در آخر یه خرما توش حل میکنم ک شیرین بشه خوابش برگشته البته تو فرنی آرد برنج هم روغن زرد و نبات میزدم

اره شکمش خوب کار میکنه شیر خشکی هم هست نمیدونم حالا حساسیت داره یا نه😓

یه سری ارد برنج و با اب قاطی کنین سفت شد از شیری که با شیر خشک درست کردین بریزین  ببینین بازم اذیت میشه یا نه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم