2777
2789
عنوان

خانمای گل یه لحظه خودتون بزارید جای من به کمکتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 30 پست
اره واقعا سخته اما یهو میگم شهر غریب بیام نکنه نشه نتونم

ن چیزی نمیشه . من نمیتونم دوریشو تحمل کنم .منم دورم ولی اینجا وقتم پره میرم باشکاه پیاده روی میریم ب خونوادم سرمیزنیم چندوقت یبار

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم برو پیش همسرت

ممنونم گلم خودم میدونم پیش همسر باید رفت ولی نمیدونم حالا که پیش اومده نمیتونم میگم شهر غریب سخته زندگی یجورایی وابسته شهرم خانوادمم 

خیلی سخته باور کن چهارساله اینطوری گذشته برام هیچوقت عادت نکردم همش فکرم پیششه حالا ک میگه بیاید حال ...

شما ازدواج کردی دیگه از اینکه میتونم نمیتونم در بیا. اگه شرایط هست شما باید کنارت همسرت باشی. منم غریبم حتی یه روزم نمیتونم ولش کنم برم.سختی دوری رو بجون میخرم

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

ن چیزی نمیشه . من نمیتونم دوریشو تحمل کنم .منم دورم ولی اینجا وقتم پره میرم باشکاه پیاده روی میریم ب ...

با کسی هم رفت آمد داری شهر غریب سخت نیس پشیمون نیستی دوری از خانوادت

ممنونم گلم خودم میدونم پیش همسر باید رفت ولی نمیدونم حالا که پیش اومده نمیتونم میگم شهر غریب سخته زن ...

انشالا که برات سخت نباشه

درسته میری غربت ولی در عوض کلی تجربه کسب میکنی🥰🥰🥰

شما ازدواج کردی دیگه از اینکه میتونم نمیتونم در بیا. اگه شرایط هست شما باید کنارت همسرت باشی. منم غر ...

واقعا درسته یعنی به خانواده نمیتونی سربزنید سخت نیس

با کسی هم رفت آمد داری شهر غریب سخت نیس پشیمون نیستی دوری از خانوادت

رفت امد نه. میکم ک وقتم پره .تو باشکاهم چندتا دوست پبداکردم

واقعا درسته یعنی به خانواده نمیتونی سربزنید سخت نیس

چرا نمیتونم اون بوقتش و به موقع هر اخر هفته نمیگم برم شهرمون ماهی یه بار دوماه یه بار بعضی وقتا .12ساله دورم دیگه الان خستم در تلاشم برگرددیم انتقالی بگیریم.ولی زندگیمو میکنم.زندگی من اینجاست همسر و فرزند اولویت اولت باید باشه. ولی با بچه هام سرگرمم. با همسرم. براخودمم سرگرمی دارم.هر وقتم سد برمیگردم شهرمون 

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

چه خوب کاش منم اینطور باشم حداقل افسرده اینانشم

الان فهمیدم ۴سال برات اینجوری گذشته بنظرم یسالشم تحمل کن .معلومه تنها نمیتونی بمونی

الان فهمیدم ۴سال برات اینجوری گذشته بنظرم یسالشم تحمل کن .معلومه تنها نمیتونی بمونی

درسته ولی دیگه خانواده همسرم مادرشوهرم میگن برو پیش همسرت نزار تنها بمونه چیزی دستتون بگیره برگردید اینجا واقعا موندم برم یا نرم بگن زن زندگی نیس نمیزاره شوهرش پیشرفت کنه از این حرفا

درسته ولی دیگه خانواده همسرم مادرشوهرم میگن برو پیش همسرت نزار تنها بمونه چیزی دستتون بگیره برگردید ...

بخاطر حرف اونا نه بخاطر خودت برو تاکی میخای تنها بمونی.بالاخره وضعتون بهتر میشه برمیکردید .درطول مدتم ب خونوادت سرمیرنید.بچتم باید باباباش باشه