دو سه روز از موعد پریودم گذشته بی بی چک بزنم؟چند روزه تخمدان چپم همش درد میکنه خیلی ناجور....ولی آزمایش خونم برای بیستم بود منفی شد ولی بی بی چک چند روز قبلش مشکوک ب مثبت
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقدر دوست دارم یکیهم به من بگه برو بی بی بزن بیا خبر خوش بده منم بی بیم مثبت شه ای خدداااااااااا😭
عزیززززم.. چند وقته اقدامی مگه
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اره دو ماه اقدامم.هیچ وقتم عقب نمینداختم.هر چی خدا بخواد
خب به سلامتی😊انشالا بارداری
یادت نره فردا بی بی زدی لایکم کنی بیام ذوق مرگ شم😁