2777
2789
عنوان

فردا بی بی چک بزنم جواب میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 38 پست

تست زدی، صبح بیا خبر بده خوشحالمون کن😁

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
تست زدی، صبح بیا خبر بده خوشحالمون کن😁

انقدر دوست دارم یکیهم به من بگه برو بی بی بزن بیا خبر خوش بده منم بی بیم مثبت شه ای خدداااااااااا😭

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ته قلبم ارزو میکنم بی بی چک مثبت ببینی مثل من ارزو به دل نمونی 

ناامید نباش عزیزم یه دکتری بهم میگفت همراه غذا همیشه فلفل دلمه ایی بخور خیلی عالیه.از خدا می‌خوام زود زود باردار باشی وبسایت بهم بگی....

انقدر دوست دارم یکیهم به من بگه برو بی بی بزن بیا خبر خوش بده منم بی بیم مثبت شه ای خدداااااااااا😭

عزیززززم.. چند وقته اقدامی مگه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

توکل کن به خدا به هیچی فکر نکن اون ماهی که بهش فکر نکنی همه چی اوکی میشه بخدا فلفل دلمه ایی خوبه با غذا بخور همیشه 

ناامید نباش عزیزم یه دکتری بهم میگفت همراه غذا همیشه فلفل دلمه ایی بخور خیلی عالیه.از خدا می‌خوام زو ...

انشالله که بشه به همه خبر میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توکل کن به خدا به هیچی فکر نکن اون ماهی که بهش فکر نکنی همه چی اوکی میشه بخدا فلفل دلمه ایی خوبه با ...

اره خودمم دوست دارم خیلی پس همش میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۳ سال عزیزم 

والا نمیدونم چی بگم.فقط میدونم خیلی صبوری 

شده تو این 3سال بیخیال بارداری بشی؟ 

چون من سر پسرم ۱۱ماه اقدام کردم تا گرفت،تنبلی تخمدان داشتم .وهمسرم حرکت اسپرمش کند و شکل مناسبی نداش ...

ما هر ازمایشی دادیم هر دکتری رفتیم بهترین دارو عکس رنگی نه همسرم مشکل داره نه من ولی نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دو ماه اقدامم.هیچ وقتم عقب نمینداختم.هر چی خدا بخواد

خب به سلامتی😊انشالا بارداری

یادت نره فردا بی بی زدی لایکم کنی بیام ذوق مرگ شم😁