الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای خدا. ولی یبار محکم جواب بده بهش که برا زندگی من اظهارنظر نکن
وقتی جوابشو میدم مامانم میگه حالا خواهرت یه حرف زد و پدرم هم طرفداری شو میکنه .چون خواهرم کارمنده و مجرد و کمک بهشون میکنه.متاسفانه تو روابط بین بچه ها با پدرو مادر هم پول دهن رو میبنده
البته خانواده همسرم دوسال پیش خیلی اذیتم کردن .ولی قبل از اون هم پیش دیگران میگفت عیدی کم براش آوردن خونه ی بدی دادن بعد من ازدواجم فامیلی بود هر چی حرص می خوردم می گفتم نگو می خندید می گفت .
مثلا همسر من معلمه جلوی مادرشوهرم میگه حقوق فرهنگی گشنگی هست خوب اونم پسرشه ناراحت میشه بعد به من میگه عمدا جلوی مادرشوهرت گفتم آخه خاک برسر گفتی چی شد
هیچ چی مثلا توقع داشت من اگر تو خونه ی خودمون عصبانی میشم اینجا هم باید عصبانی بشم.
خدا عقلش بده. من یه زمانی فکر میکردم خواهر بعد مادر دلسوزترینه بعد که خودم ازدواج کردم دیدم اصلا اینطور نیست از خوشحالی زندگیم خوشحال نمیشن ولی تا یه جا اشتباه میکنم زود در اول صف سرزنش کردن هستن و سرکوفت