2777
2789
عنوان

خواهر نفهم و گاوم

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 45 پست
وقتی یه بچه ی ۱۴ ساله با پا لگد بزنه تو پهلوت  مامانت هم طرف اونو بگیره ؟؟؟  تو خیلی مود ...

حق میدم ولی کلا تو خانواده ها همین هست دیگه ، همه از این موضوعات دارند ، منم دو ساعت کنار خواهرم باشم دعوا میشه 

خواهر هم بزرگتر و کوچیکتر حالیش نمیشه ، از خواهر توقع احترام نداشته باش 😂

In a world of worriers, be a warrior
منم حرفم اینه و کسی متوجه نیست همه ریختن سرم . من ۲۶ سالمه . خواهرم ۱۴ 

کاملا حق داری و این خیلی خوبه که یجورایی خودت و خالی میکنی من یروزی یه بلایی سرم میاد انقدر احساساتم رو تو قلبم تلنبار میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتاتون چند سالتونه؟ خداروشکر که خواهر کوچیکتر ندارم خودم کوچیکه ام

من ۲۶ . خواهرم ۱۴ . فکر کن . سره اینکه کنترل رو برداشتم بزنم کانالی که میخوام سریالم   رو ببینم . مثل وحشیا کنترل رو گرفت و لگد زد تو کمرم . صبح تا شب همه چیز هم در اختیارشه . مامانم جای اینکه بزنه تو دهنش . طرف اونو گرفت

منم دقیقا مثل تو ام داداشم ۷ سال ازم کوچکتره والدینم آنقدر رو دادن بهش همش تبعیض هاشون رو میریزم تو ...

عزیزم میفهممت یکی از نامردیای دنیاس تبعیض آشکار بین فرزندان🥲

ببین پدر و مادر هر چقدرم تبعیض قائل بشن نباید اینجوری حرف بزنی اونم اینجا که سریع دنبال یه سوژه ان ک اصل مطلب رو ول کنن گیر بدن بهت

درکت می کنم منم یکی از این موجودای رومخ تو خونه دارم و همش طرف اونو میگیرن  ولی چکار میشه میکرد؟ نمیشه که از خونه فرار کنیم...مثل اینکه باید تحمل کنیم تا معجزه الهی بشه🤦🏻‍♀️

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
من ۲۶ . خواهرم ۱۴ . فکر کن . سره اینکه کنترل رو برداشتم بزنم کانالی که میخوام سریالم   رو ببینم ...

رو نده بهش از بس پشتشو گرفتن پررو شده با مامانتم صحبت کن دست برداره از کاراش و طرف حق رو بگیره 

❤️👨‍👩‍👦👼
ببین پدر و مادر هر چقدرم تبعیض قائل بشن نباید اینجوری حرف بزنی اونم اینجا که سریع دنبال یه سوژه ان ک ...

اره واقعا راست میگی ......   ولی واقعا چند نفر که مثل تو درکم کردن حرفاشونو خوندم آروم شدم .... مرسی  

رو نده بهش از بس پشتشو گرفتن پررو شده با مامانتم صحبت کن دست برداره از کاراش و طرف حق رو بگیره 

دیگه کار از کار گذشته .... بارها گفتم رو ندید بهش . ولی پر رو شده و وقیح و دیگه نمیشه کاریش کرد . واسا حالا همین موجود دست رو مامانمم بلند میکنه چهار سال دیگه . حالا هی نینی به لالاش  بزارش

اره واقعا راست میگی ......   ولی واقعا چند نفر که مثل تو درکم کردن حرفاشونو خوندم آروم شدم .. ...

🤍🫂

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

نگران نباش میگذره 

خواهر کوچیکتر منم خیلی اذیتم کرد

خدابیامرز مادرم فقط میگفت تو کوتاه بیا کوچیکه شیطونه

واقعا هر دوتون رو اندازه دوست دارن

من قبلا فکر میکردم اونو بیشتر دوس دارن چون بچه بودم

ولی سن شما ماشالله سنت خوبه باید بدونی که اونو برا اینکه بدتر نکنه چیزی بهش نمیگن 

من خودم از نوزده سالگی سختی هایی اومد تو زندگیم که ۲۶ساله شدم اندازه چهل پنجاه ساله ها بودم ☺️😊

آروم تر باش مهرت بیشتر به دل بابا مامانت میشینه 🌹🌹

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اخه واقعا حرصم گرفت دست روم بلند کرد .... واقعا زور داره بخدا 

می دونم 

تو الان اول جوونیته کم کن باید پخته شی گلم 

خودم میدونم سخته 

تحملش کن درست میشه

ما چقد باخواهرامون دعوا می کردیم تا یه سنی هست بعدش سرنوشتتون شاید طوری شه دلتون تنگ میشه ☺️

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...