2777
2789
عنوان

خواهر نفهم و گاوم

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 45 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حداقل حرفی که به مادرت زدی رو نمیگفتی تا بتونیم باور کنیم خواهرت معنی بزرگتر کوچکتر رو نمی‌فهمه 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

الان چه کاری از دست ما برمیاد با این ادبت؟

وقتی یه بچه ی ۱۴ ساله با پا لگد بزنه تو پهلوت 

مامانت هم طرف اونو بگیره ؟؟؟ 

تو خیلی مودبانه میگی 

خانواده ی محترم من از شما معذرت میخوام ؟؟

منم دقیقا مثل تو ام داداشم ۷ سال ازم کوچکتره والدینم آنقدر رو دادن بهش همش تبعیض هاشون رو میریزم تو خودم بهشون حرفی هم نمی‌گم همیشه خدا ناراحتم میکنن همین بابام که اندازه دنیا دوستش دارم اگه بحث اون نبود باشه یعنی یجورایی به خاطر اون می*رینه به من 😞🥲ولی من مثل تو چیزی بهشون نمی‌گم اونا همه چی میگن بهم ولی من نمیگم هیچی سعی میکنم احترامشون هم نگه دارم بازم فکر میکنن که خیلی بچه بدی ام براشون داداش کوچکترم همیشه بهم فوش میده ولی من مقصرم بازم قلبم میگیره دوباره فکر میکنم 😞😞💔💔🥲

اين دوستمون تقصيري نداره درست نبايد يا مادرش يد حرف مي زده واي بعضي بزگنرها عادت دارن طرف بچه كوچك ب ...

دقیقا همه پریدن به اسی درسته بد گفته اما اصل مطلب رو بخوای بفهمی اگه صادقانه نوشته باشه حق با اسیه