پیشی_ملوس_گوگولی مدیر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1777 عنوان دخترای مجرد بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 33 پست چقدر از باباتون پول میگیرید ماهانهخودتون اگر کار میکنید چقدر درامد دارید و چقدرشو پس انداز و چقدرشو خرج میکنید دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! 1402/02/26 | 21:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرآبی123 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 2718 والا تو ی تاپیک دیگ گفتم گفتن دروغ میگیترجیح میدم نگم مبلغشوولی اونقدری هست ک هرچیزییی ک چشممو بگیره بخرم و هرکاری دلم بخواد بکنم دانشجو داروسازی 👩🏻🔬
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1777 والا تو ی تاپیک دیگ گفتم گفتن دروغ میگی ترجیح میدم نگم مبلغشو ولی اونقدری هست ک هرچیزییی ک چشممو ب ... چند خب 🥴باباتون چیکارست اگه مشکلی نداری بگی البته میپرسم دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
نیلوفرآبی123 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 2718 چند خب 🥴 باباتون چیکارست اگه مشکلی نداری بگی البته میپرسم والا خیلیم زیاد نیست که نشه باور کردمتغیره خب بر حسب نیازمی ماه ۱۵،۱۶ میده ، ی ماه شاید ۱۰ ، شایدم بیشتر و کمتر بشهمدیرعامل شرکته عزیزم ، حقوقشون بالاست ، این پولی ک ب من میده هیچه در مقابلش دانشجو داروسازی 👩🏻🔬