2777
2789

اگه فکر میکنید تو جمع پذیرفته نیستید

اگه فکر میکنید تنهایید و کسی دوستون نداره

اگه فکر می‌کنید دیگران ازتون بهترن

فقط و فقط دلیلش کمبوده اعتماد به نفسه

من دوستایی داشتم که با اینکه من ازشون خوشگل تر بودم ولی تو جمع جذاب تر به نظر می‌رسیدن  نسبت به من

به ۲ دلیل.....

۱ اینکه خود واقعی‌شون بودنو تظاهر نمیکردن

۲ اینکه خودشونو هرطوری که بودن قبول داشتنو اعتماد به نفس بالایی داشتن

خودشونو مثل من تو جمع کوچیک نمیکردن و دست کم نمیگرفتن، تعریف الکی از دیگران نمیکردن

به خدا داشتن اعتماد به نفس بالا خیلی از مشکلاتتونو تو روابط اجتماعی حل میکنه.... ❤️

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی اعتماد به نفس پایینی دارم ،نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟!!

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

آره منم ندارم متاسفانه. 

رو خودت کار کن 

کتاب بخون

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
منم خیلی اعتماد به نفس پایینی دارم ،نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟!!

پیش یه مشاور برو

کتاب بخون

درسته  چیکار کنیم به دست بیاد حالا

تمرینی که مشاور من داده اینه که هرروز ۱۰ تا از پوئن های مثبتمو بنویسم روی کاغذ

جلوی آینه از خودم تعریف کنم 

به زور هم شده به خودم تلقین کنم که من بی نظیرمو از من فقط۱ دونه تو دنیاست

رو خودت کار کن  کتاب بخون

مثلا مشاور خانواده خوندم خودم. میدونی؟ من صورتم طبیعیه. با اینکه بینیم بزرگ نیست میخواستم عمل کنم که تغییر کنم ولی دکتر واسه مشکل کبدی که دارم اجازه بیهوشی نمیده. بعد این دخترایی رو که میبینم عمل کردن و به خودشون خیلی میرسن همش میگم وای چه خوبن و اینا. 🤦‍♀️ من هر چقدم به خودم برسم احساس میکنم به خوبیه اونا نیستم. 

مثلا مشاور خانواده خوندم خودم. میدونی؟ من صورتم طبیعیه. با اینکه بینیم بزرگ نیست میخواستم عمل کنم که ...

منم همین طور بودم ب خدا

ولی حاضرم عکس دوستامو بفرستم برات ببینی چقدر چهره های معمولی و رو به پایینی دارن ولی به شدت تو دید عموم جذابن

چقدر له له میزنن برای دوستی باهاشون 

چیزی که جذابشون میکنه اعتماد به نفس بالا و مهارت اجتماعی بالاشونه

پیش یه مشاور برو کتاب بخون

فایده نداره ، یه مدت کوتاه حال ادم خوب میشه ، به نظر به محیط زندگی و ادمای اصلی زندگیت بر میگرده که متاسفانه نمیتونم مستقل شم و از خونه بابام برم ، اونا خیلی سرکوفت میزنن بهم و لهم میکنن

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

فایده نداره ، یه مدت کوتاه حال ادم خوب میشه ، به نظر به محیط زندگی و ادمای اصلی زندگیت بر میگرده که ...

منم همچین مشکلی دارم😇💔