2777
2789
عنوان

من دیگه خسته شدم از خودم دیروز خودم خیلی نفرین کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله وسواس دارم اگر وسواس بگذار سرم به چیز دیگه گرم کنم

منتظر نشو وسواس بذاره سرت گرم بشه. برعکس عمل کن باهاش نجنگ فقط جای زیادی تو ذهنت بهش نده.وقتت رو پر کن. کتاب بخون. فیلم ببین. پادکست گوش بده.پیاده روی هم اگه منظم باشه عالیه شاید اوایلش به هر چیزی گیر بدی اما کم کم مودت بالا میره. به نظرم وسواس میتونه از کمالگرایی و اضطراب باشه.  نذار این فکرا وقت و انرژیت رو بگیره. مشاوره هم خوبه البته یه مشاور خوب

منتظر نشو وسواس بذاره سرت گرم بشه. برعکس عمل کن باهاش نجنگ فقط جای زیادی تو ذهنت بهش نده.وقتت رو پر ...

تو عمرم سه بار مشاوره رفتم جالب نبودن دو بار مشاوره ازدواج که دکتر کثیف در امد یک بار هم برای وسواس که دکتر یه جوری بود خودش انگار مشکل داشت تحقیر می‌کرد پیر بود داروها را ریختم

اتفاقا بهش فکر کردم یه دکتر هم پیدا کردم ولی اول گفتم خودم تلاش کنم به نظرت رفتارم غیر عادی است

این رفتارها کاملا غیرعادی هست

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
اسورس اضطراب شدید دارم مامانم هم تو خونه هی میگه دیوانه عصبی تر میشم

باور کن حدس زدم اما نگفتم. مادرایی که یا خودشون مشکلات هیجانی اضطرابی دارن یا کمالگرا هستن خیلی این وضعیت رو تشدید میکنن. عزیزم نمیتونی رفتار کسی رو عوض کنی به خودت نگیر بذار پای مشکلاتت درونی خودش. هوای خودت رو داشته باش عزیزم♥️

تو عمرم سه بار مشاوره رفتم جالب نبودن دو بار مشاوره ازدواج که دکتر کثیف در امد یک بار هم برای وسواس ...

آره من هم متاسفانه اینو تجربه کردم.مشاور مرد روانی و عوضی. به نظرم باز خانوما بهترن تو این رشته. 

اتفاقا بهش فکر کردم یه دکتر هم پیدا کردم ولی اول گفتم خودم تلاش کنم به نظرت رفتارم غیر عادی است

خیلی خیلی غیرعادیه

و فقطم خودت از این نرمال نبودنت آسیب میبینی

پیش روانپزشک رفتن واقعا بد نیست

حتما برو عزیزم

آره من هم متاسفانه اینو تجربه کردم.مشاور مرد روانی و عوضی. به نظرم باز خانوما بهترن تو این رشته ...

رفتم مشاوره ازدواج بهش میگم کمکم کنید بین این دو کیس یکی انتخاب کنم بهم میگه دستبند برات میخرم با من دوست بشو زده شدم از مشاوره من با کی میرم مشورت میکنم روشی هم که گفته بود خیلی بد بود

رفتم مشاوره ازدواج بهش میگم کمکم کنید بین این دو کیس یکی انتخاب کنم بهم میگه دستبند برات میخرم با من ...

مشاور من هم خاک بر سر دکترای تخصصی داشت اما کثیف و روانی بود. بدیش اینه که بلدن نقش بازی کنن. من که سوالی داشته باشم حتی انلاین هم دیگه از خانوما میپرسم. تک و توک بعضی هاشون دلسوز و با سوادن.