2777
2789
عنوان

عملی یا نچرال؟

861 بازدید | 85 پست

کدومش قشنگ تره؟

من ۱۸ سالمه هنوز هیچ عملی روی صورتم انجام ندادم میخواستم دماغمو عمل کنم اما میترسم

چون حس میکنم همه شبیه هم شدن

و از اینکه بهم بگن عملی بدم میاد

در ضمن دماغم اونقدرا بد نیست قیافه ی ظریفی دارم اما اعتماد به نفسم اونقدر نیست حس میکنم با عمل بهتر میشم 

دوس دارم بجای عمل بینی یه سری کارای ریز زیبایی مثل ۱ سیسی ژل لب یا چونه بزنم یا زیر چشامو فیلر بزنم و کارای اینجوری اما بازم عملیارو میبینم حسودیم میشه

نظر شما چیه؟:)

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

نچرال😎

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰ درصد نچرال 

پس چرا توی اینستا همه زیر پشت کسایی که همه جاشونو عمل کردن و تر و تمیز و ارایش کردن ایتقدر تعریف میکنن 

حس میکنم ماهایی که نچرالیم دیگه جذابیت نداریم از ی طرفم قیافهایه نچرال پیشم خاص ترن اینقدر که همه شکل هم شدن 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

منم دوست دارم عمل کنم ولی نه دماغم مشکل داره نه لبام گونه هم دارم ولی باز عملیا رو میبینم حسودیم میش ...

ب چیشون حسودیت میشه؟😐

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

دختر ١٨ ساله حتي زشتش هم زيباست 

خيلي فلسفي بود

بابا ١٨ سال سني نيست ك ي چهره بچه گونه واقعا هر كاري روش انجام بدي ي جوريه 

مث اينكه روي صورت بچه بخاي كاري كني

زيبا نميشه

عمل دماغ هم ب همون اندازه ك ممكنه خوب بشه ممكن هم هست نشه و مجبور بشي بگي عالي بوده عملم

فعلا كاري نكن فقط اگه دندونات مشكلي داره ارتودنسي كن ك وقتش   نگذره همين

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.