2777
2789
عنوان

بچه هاخانوادم قلبموشکوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 22 پست

چقدر سخته تحمل اینهمه فرق گذاشتن

اگه هرموقع این حرکات میبینی غرغر کنی و به روشون بیاری کم کم این عادت ترک میکنن

ولی تو هیچی نمیگی اونام با خیال راحت به سوگلیشون میرسن 

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  

ازمامانم تاکل خاندادنمونواون باچیزش حواله میکنه شوهرم من فحش نمیده اخرم اون عزیزتره

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرش اهل دعاس خاهرم ب من میگ ک ت ستارت سرده حتماشوهرش ی کاری میکنه ک انقدمیخانش

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
بخدامیدونی مامانم دهن بینه بابامم همینجوردلم اتیش میگیره چون دامادمون بچه خاهرشه اینجورهواشوداه اماش ...

ولش کن اعصابتو خورد نکن برا اینجور چیزا

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔
سراون دخترم پاموخونش نزاشتم کرونااومدبازارکسادشدفک کن حامله بودم گفتم اگ نمیخرین خودم بخرم درصورتیک ...

عزیزم بجای سادگی هرجا نشستنی پیش فامیل و اشنا حقیقتو بگو که چه فرقایی بینتون گذاشتن احتمالا خجالتی هستی دارن سواستفاده میکنن

ولش کن اعصابتو خورد نکن برا اینجور چیزا

😭😭😭😭😭خیلی سخته دعوتت کنن بعدتحقیرشی 

عزیزم بجای سادگی هرجا نشستنی پیش فامیل و اشنا حقیقتو بگو که چه فرقایی بینتون گذاشتن احتمالا خجالتی ه ...

من باخودم عهدکردم نرم هرموقعم گفتن توروشون بزنم هم داداشم باهاشون بوده نگفته چرابرای ی دونه نوه دختریت کم میزاری بعدالان دنبال دخترن براش من طلامخفیانه دسشون دترم مامانم گفت این پلاکت هروق داداشت دامادشدبهش بایدبدی منم گفتم ن ک دادی توقع داری بایدجبران کنم به هرکی دتدی بگیر

عزیزم بجای سادگی هرجا نشستنی پیش فامیل و اشنا حقیقتو بگو که چه فرقایی بینتون گذاشتن احتمالا خجالتی ه ...

موقعیک رفتن ب همسایمون کلیدحیاطودادن اونم اونجابودسوغاتیاروبازکردن منم رفتم تواشپزخونه ب دخترم غذادادم بعدخاهرم جلومامانم گفت چیه چرابادکردی گفتم ن فک میکنی