2777
2789
عنوان

بچه هاخانوادم قلبموشکوندن

369 بازدید | 22 پست

بچه هامن بچه وسطی خانوادمم ی خواهربزرگترازخودم دارم.ازبچگی فرق بین ماگذاشتن هم طرف مادرم هم پدرم تشویق وجایزه ولباس پول توجیبی برای اون بودامابرای من خیلی خیلی کمتر.بزرگترشدیمم همینطورمادربزرگام ازمکه سوغاتی برای اون نقره ولباس اوردن امابرای من هیچی فقط خالم اورد.ازدواج کردبابام جهازسیسمونی اعیونی طلادادکادوعروسی میلیونی ۱۵سال پیش ازاول شروع کردب گفتن این حرفاک شوهرم گفته مادرپدرت بایدبخرن اینام میخریدن هی ریختن توحلقش خونه نویی میلیونی ۱۵سال پیش.من چندسال بعدش ازدواج کردم انگارن انگار خانه خریدیم اصلاجهازموخودم کمک کردم سیسمونیم خودم طلاعروسی خودم خریدم ب اسم اونا وکادوتولدبچم خودم.ازشون بدم میادقلبن ناراحتم ۳۰تومن شارج کردم هرلحظه زنگ میزدم اماخاهرم هر۲روزیبار.شوهرم رفت خونشونوساخت پولشوبابام نداددامادمون کاری براش میکنه دوبله میگیره قربون تصدقش میشن تومسافرت گیرکردن ۵تومن زدم حسابشون الان ازمسافرت اومدن اومددنبالم بابام رفتم خونشون برای دخترم ی عروسک کف دست ازاین نشسته کارتونیای لباس نخی حلقه ی لوازم پزشکی معمولی بچم ۲سال ونیمشه خوشحال شدعصرخاهرم اومدی گیتاربزرگ برای پسرکوچیکش ک نمیداددخترم بازی کنه زدزیرگریه دلم کباب شدی تخته نردگرون برای اون پسرش ی جادستمال کاغذی خاتم برای خودش انقدب دلم اومدانقدشکست قلبم شب میخاس بره گفت پول شوهرموبدین اونام گفتن چشم بعدشب منوخاسن بیارن ب مامانم گفت باهاش حساب کتاب کن هیچی نگفتم ازتوگرگرفتم ازهمشون بدم میاددیگ کاری ندارم باهاشون پولموبگیرم قهرمیکنم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

عزیزم🥲😔💔

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خواهرتو بیشتر دوست دارن چرا چرا باید خانواده ها اینطوری بین بچه هاشوم فرق می‌زارن چرا خب اگه اونو دوست دارن چرا همونو نگه نداشتن یک بچه دیگه آوردن که عذابش بدن؟

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔
عزیزم خدا زبون داده که حرف دلتو بزنی از همون اول باید اعتراض میکردی نه که سکوت کنی

گفتم اونوطلابارون کردن همه کارکردن اماب من رسیدخودشونوب نفهمی زدن

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

حاملم خیلی ب دلم اومده مامانم دیدناراحتم خیس عرق شدگفت برای تولددخترم میخرم گفتم زحمت نکشین

من بهشون گفتم برای دخترم اسپیکر بیارین هی دست دست کردن اینجااگ بیاریم شایدسوخته دربیاد

چرا خواهرتو بیشتر دوست دارن چرا چرا باید خانواده ها اینطوری بین بچه هاشوم فرق می‌زارن چرا خب اگه اون ...

چمدونم برای اینک اون تا۵۰۰تاتک تومنی میگیره ازشون من ن میگن این پخمس

چمدونم برای اینک اون تا۵۰۰تاتک تومنی میگیره ازشون من ن میگن این پخمس

واقعا خیلی ببخشیدا بی انصافن که اینطوری اونو بیشتر دوست دارن

کاش از همون اول که دیدی فرق گذاشتن خودتو کنار میکشیدی اینجوری اینهمه هم نمی دیدی و حرص نمیخوردی

سراون دخترم پاموخونش نزاشتم کرونااومدبازارکسادشدفک کن حامله بودم گفتم اگ نمیخرین خودم بخرم درصورتیک ی عالمه خریده بودم سکوت کردن ماه ۴تاپوشک ویکم خرت وپرت چیزایی ک میخاسم میگف مامانم بعدابعدنم ک زدن ب اون دربای کمدخریدن 

😭😭😭😭😭

ولش کن خودتو ناراحت نکن گلم عوضش با دخترت بازی کن به این فکر کن اونم تورو اینطوری ناراحت ببینه ناراحت میشه عزیزم اینا ارزش این چیزا رو ندارن ولش کن

😭😭😭😭😭

ولش کن خودتو ناراحت نکن گلم عوضش با دخترت بازی کن به این فکر کن اونم تورو اینطوری ناراحت ببینه ناراحت میشه عزیزم اینا ارزش این چیزا رو ندارن ولش کن 💞

واقعا خیلی ببخشیدا بی انصافن که اینطوری اونو بیشتر دوست دارن

بخدامیدونی مامانم دهن بینه بابامم همینجوردلم اتیش میگیره چون دامادمون بچه خاهرشه اینجورهواشوداه اماشوهرمن انقدخوبه اینجورحق مارومیخورن