2777
2789
عنوان

یکی از دلایل رفتن شوهرم

628 بازدید | 23 پست

اینو واسه اونایی مینویسم که ممکنه مشکل شبیه منو داشته باشن.

الان سه ماهه حدودا شوهرم رفته و برگ حق طلاق هم به من داده کهاگه هر وقت خواستم جدا شم.

خودش هم الان فهمیدم با یک زن(نه دختر) داره زندگی میکنه. و در هنگامی که با هم بودیم هم با اون بوده اما رابطه نداشتن. اما الان دیگه رابطه هم دارن. خوب عملا ما هم دیگه طلاق گرفتیم و نباید کنجکاو باشم توی زندگیش.

من فکر میکردم اون اصلا اهل دوست دختر و این حرفها نیست .هر کسی میگفت من میگفتم اون این مدلی نیست...وای انگار آدمها رو نمیتونی بشناسی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم قبل ازدواج راجبش تحقیق نکردین؟

عزیزم چه تحقیقی آخه مگه با تحقیق میتونی بفهمی که بعد ازدواج بهت خیانت میشه یا نمیشه

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

شوهر منم موقعی که سر و گوشش جنبید بهم حق طلاق دادی کسی که عقد نامه و شناسنامه مو قایم میکرد من سراغ طلاق نرم کسی که التماسم میکردم باهاش بمونم دلم گرفت تاپیک تو خوندم تف به هر چی خائن 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
عزیزم چه تحقیقی آخه مگه با تحقیق میتونی بفهمی که بعد ازدواج بهت خیانت میشه یا نمیشه

درسته عزیزم ولی خیلی تاثیر داره مثلا مردی که قبل ازدواج خیلی راحت رفتار بکنه تو جامعه خوب از بعدش هم  باید کمی ترسید ولی اقایی ک معذب هست احتمالش کمتر که ارتباط بگیره

سلام سرکار خانم...زندگی تجربه است و بعضی مواقع تجربیات گران تمام میشن ..اما من خودم بعنوان یک انسان و کسی که تجربیات مختلفی داشته از ازدواج طلاق تنهای و باز ازدواج این همیشه به همسرم میگم از کسی بترس که ندیده از کسی که دیده نترس چون دیده دیگه دیده و رد شده اما کسی که ندیده ترسناک هست امیدوارم همه به تعهد و تعهلشون وفادار باشن