2777
2789
وا خب من امسال پسرم پیش دبستانی بود متولدین ۹۵ تا ۹۸ میتونن برن ولی بری سنجش هم میگن بذار قبل از کل ...

جدی خدا از دهنت بشنوه من امروز بچمو کشتم تا یکم چیز میز یادش بدم آخه بچه ۵ ساله چه میفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی خدا از دهنت بشنوه من امروز بچمو کشتم تا یکم چیز میز یادش بدم آخه بچه ۵ ساله چه میفهمه

برای ۵ساله زوده فعلا ببری سنجش. بزارش مهد بعد پیش دبستان اونجا خودشون همه چی یاد میدن 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فتوکپی شناسنامه و کارت ملی و شناسنامه بچت و خودتو همسرت ب همراه ی پوشه و عکس

ممنون شوهرمن رفته پرسیده مدرسه دولتی ۲.۵میخواد ،من چندتا سوالایی ک واسه سنجش پیش دبستانی بود دارم با بچم کارمیکنم آسونه بزن نت نمونه سوالا رو بخون

برای ۵ساله زوده فعلا ببری سنجش. بزارش مهد بعد پیش دبستان اونجا خودشون همه چی یاد میدن 

دیگ واس مهد دیر شده سال قبل باید میرفت پیش ۱ ک نفرستادم امسال باید بره پیش ۲ ک اجباره سال بعدم میره کلاس اول نیمه اولیه آخه 

ممنون شوهرمن رفته پرسیده مدرسه دولتی ۲.۵میخواد ،من چندتا سوالایی ک واسه سنجش پیش دبستانی بود دارم با ...

خوندم خیلی سخته سوالا پسرم هنوز نتونسته مستقل بشه مثلا گره زدن بند کفش بلد نیس😔

خوندم خیلی سخته سوالا پسرم هنوز نتونسته مستقل بشه مثلا گره زدن بند کفش بلد نیس😔

بچه من متولد دی ۹۶هست گره زدن بندکفش بلد نیست ولی رنگارو اعدادو تا صد ،نقاشی وشعر وسوره بلده ،قصه میتونه تعریف کنه ،سوالای مربوط ب حیوونارو بلده ،نسبتارو بلده ،اسم فصل هارو بلده ،ولی مثلا جوراب پوشیدنو بدانجام میده ،یا فصل هارو ترتیبشو حفظ نیست 

بچه من متولد دی ۹۶هست گره زدن بندکفش بلد نیست ولی رنگارو اعدادو تا صد ،نقاشی وشعر وسوره بلده ،قصه می ...

پسر من خرداد ۹۷ هست.اعداد تا ۲۰ بلده رنگا رو هم بلده امروز روزای هفته رو هم یادش دادم.حیوونا و میوه ها و شغلا رو هم بلده بیشترشونو ولی تو لباس پوشیدن مثل بچه شما مشکل داره تنها نمیتونه امروز خیلی حرص خوردم سر این قضیه دیگ گریه هر دوتامون درومده بود آخرش گفت خوابم میاد گرفته خوابیده🤣

پسر من خرداد ۹۷ هست.اعداد تا ۲۰ بلده رنگا رو هم بلده امروز روزای هفته رو هم یادش دادم.حیوونا و میوه ...

بچرو ولش کن چ خبرته اروم اروم یاد بده حالا همون فعلا جوراب و بند کفش و یاد بده حوصلتو ببر بالا اونم انگیزه پیداکنه

اره مدرسه دولتی ک سال بعدش همونجا بره کلاس اول ، مدرسه شاهدم ۷تومن 

والا من فقط مدارکو تحویل دادم بابت هزینه گفتن فعلا چیزی بهمون اعلام نکردن حالا بهتون خبر میدیم ب همراه پول کتاب.

والا من فقط مدارکو تحویل دادم بابت هزینه گفتن فعلا چیزی بهمون اعلام نکردن حالا بهتون خبر میدیم ب همر ...

اینطوری خوبه شوهرمن میگه من فعلا پول ندارم بذار ببینم چی میشه ،نگرانم بذارببینمش طول بکشه مهلت ثبت نام تموم بشه