2777
2789
عنوان

تب پسرم پایین نمیاد 😭

214 بازدید | 36 پست

از دیشب تبش چهل درجه ست تا صبح بیدار بودم دست و پاشو میشستم و دارو هم ک میدم فقط نیم ساعت تبش پایینه  چیکار کنم، چی  بهش بدم دکتر هم بردیم فقط سرم زد و کتوتیفن و استامینوفن ولی هنوز خوب نشده

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه؟

چهار سالش

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

کتوتیفن و استا که فقط مسکن هست انتی بیوتیک چی داده؟

نه هیچی نداده فقط سرم زده با همین دو تا شربت

چندوقتشه؟

بهش استامینوفن هر چهار ساعت یا شش ساعت بده پروفن همینطور با گلاب پاشویش کن دیدی پایین نیومد ببرش دکتر یا بیمارستان اطفال

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔

آب پیاز بزن به کف و ساق پاش بنفشه دم کن بده  با شکر قهوه‌ای شیرین کن،سیب کال ،کاسنی را بکوب با روغن بنفشه زیتونی ترکیب بشه بزن به پیشونی

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺