2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون کوچک و کم وزن بودن و لوزه ش عمل کردن دلم آشوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 47 پست

خواهرزادم خیلی ضعیف و لاغر و همیشه رنگ پریده و مریض بود

از وقتی عمل کرد هزارماشالا باید ببینی رشد قد و وزنش

اونم همین شش سالگی عمل کرد

نترس فقط اسمش عمله..خیلی خیلی عمل راحتیه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغییر تو وزن و اشتهاش بعد از عمل احساس کردی 

ببین این نیست بعد از عمل همه چیگل و بلبل بشه

تماااااام علائم از بین بره و بچه چاق بشه

بین ۶ ماه تا یک سال طول میکشه تا بچه به بهبودی کاااامل برسه

وزن دختر من انچنان زیاد نشد ولی حداقل موقعه غذا خودن راحته

الانم کلاس سومه و ریز نقشه تو کلاسشون

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
خواهرزادم خیلی ضعیف و لاغر و همیشه رنگ پریده و مریض بود از وقتی عمل کرد هزارماشالا باید ببینی رشد ق ...

آخه بردم سنجش خیلی ایراد گرفتن گفتن ۱۵ خیلی کمه   خواهر زاده شما یعنی همینقد لاغر بوده  خوا عمرش بده سالم و سلامت باشین ان شالله

بچه شیرازی ها اینجا نیستن دکتر امیر آبادی خوبه  یا کسی دیگه ای  معرفی کنید 

سلام 

من خواهرم لوزه داشت کم وزن هم بود توی سن تقریبا  فکر میکنم 7 یا 8 سالگی عمل کرد خیلی دلم براش میسوخت چون کم وزن بود یه کمی اذیت شد اما بعدش خداروشکر دیگه سرما نمی‌خورد و تغذیه شم بهتر شده بود و وزنشم اضافه کرده بود البته غذا های مقوی بهش زیاد میدادم... 

خدا عمرش بده عزیزم  منم فکر میکنم  یکم صبر کنم  وسطای تابستون عملش کنم وزنش بهتر بشه ...

بچتون چن سالشه؟

لوزه چه شکلیه؟

منم فک میکنم دخترم لوزه داره چیکار کنم😭

ممنون میشم هرکس دوست داشت برای ازدواج خاهرم و خوشبخت شدنش صلوات بفرسته
خدا عمرش بده عزیزم  منم فکر میکنم  یکم صبر کنم  وسطای تابستون عملش کنم وزنش بهتر بشه ...

برادر زاده من لاغر و نحیف و هی مریض میشد لوزه عمل کرد از دو سه روز بعدش اشتهاش باز شد و وزن گیریش رفت بالا الان خیلی خوبه حتما عمل کنید هر چه زودتر نترسین الان دیگه مامانش میترسه خیلی چاق شه